x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media În exclusivitate pentru Observator, Alessandra Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO din Bruxelles

În exclusivitate pentru Observator, Alessandra Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO din Bruxelles

05 Mar 2020   •   15:09
În exclusivitate pentru Observator, Alessandra Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO din Bruxelles

Viitoarea gazdă a Observatorului a filmat în exclusivitate în centrul de comandă al Alianței Nord-Atlantice, locul în care se iau deciziile cruciale pentru ordinea mondială. Alessandra va fi astăzi invitată în platoul Observatorului de la ora 19,  locul în care din această primavarã va prezenta cele mai importante ştiri ale zilei, la Antena 1.

În această seară, telespectatorii vor putea urmări primul ei material din seria de reportaje și interviuri exclusive, serie care îi va duce pe aceștia  în locuri în care niciun alt jurnalist nu a mai avut acces până acum. În exclusivitate pentru Observator, Alessandra  Stoicescu a filmat noul cartier general al NATO din Bruxelles, un complex de 1 milard 200 de milioane de euro. Noua casă a Alianţei Nord-Atlantice este o construcţie impresionantă din sticlă şi fier beton, de forma unor palme care protejează.  Este singura clădire din lume în care se află 29 de ambasade sub acelaşi acoperiş. Este un loc grandios şi copleşitor în care se simte energia unor momente cruciale din istoria recentă.

×
Subiecte în articol: Alessandra Stoicescu