x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Ioana Abur şi Ioana Blaj complică acţiunea la finalul acestui sezon Adela

Ioana Abur şi Ioana Blaj complică acţiunea la finalul acestui sezon Adela

09 Iun 2021   •   11:34
Ioana Abur şi Ioana Blaj complică acţiunea la finalul acestui sezon Adela

Doar 3 săptămâni îi mai despart pe telespectatori de finalul primului sezon Adela, serial difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, iar noi personaje-cheie îşi vor face apariţia pentru a complica şi mai mult acţiunea. Actriţele Ioana Abur şi Ioana Blaj se alătură distribuţiei serialului Adela, iar dezvăluirile lor vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum. Dezvăluirile uluitoare, momentele încărcate de tensiune şi toate întrebările îşi vor găsi răspunsul în ultimele episoade ale serialului de la Antena 1, în fiecare joi, de la 20:30, după Observator.

Ioana Abur o va interpreta pe Ana Maria, mama Adelei. Avea doar 16 ani când a născut-o pe Adela, în urma unei frumoase poveşti de dragoste cu Paul Andronic, însă tatăl său, Traian Dincă i-a luat copilul imediat după naştere şi i-a spus că a murit. După o ceartă ingrozitoare, a emigrat şi şi-a înscenat o sinucidere în aşa fel încât tatăl ei să creadă că a murit. Ana nu a încercat niciodată să îl revadă pe Paul, convinsă că el a trădat-o şi deranjată de faptul că acesta nu a căutat-o în tot acest timp. Ce nu ştia ea însă este faptul că Paul a căutat-o până în momentul în care Traian i-a arătat mormântul ei. Acum, Ana Maria s-a întors ghidată de un singur ţel: să-şi ia fiica şi să plece alături de ea cât mai departe de familia Andronic.

„Ana Maria e mama Adelei, însă, din păcate, nu ştie asta. Toată viaţa ei e o consecinţă a minciunii, mai întâi minciuna tatălui ei, care i-a luat fetiţa la naştere, minţind-o că e moartă, apoi minciuna familiei Achim care a înlocuit-o pe Adela cu Andreea. Inima ei e plină de durere, de regrete, dar şi de multă iubire.Venirea ei va schimba vieţile tuturor pentru că e hotărâtă să rămână alături de fiica ei, să se apropie de ea, s-o recupereze. Abia aştept să o cunoaşteţi pe Ana Maria şi, sper eu, să empatizaţi cu ea!”, a declarat Ioana Abur.

O altă apariţie-cheie va agita lucrurile în casa Andronic. Rodica (Ioana Blaj), soţia lui Valentin Dincă, nepotul loial al lui Traian Dincă, revine în ţară şi printr-o serie de împrejurări ajunge să lucreze în casa Andronic. Loialitatea ei  însă nu este faţă de familia lui Paul, ci faţă de Ana Maria, pe care a cunoscut-o în străinătate. Cele două s-au împrietenit şi, aflându-i povestea incredibilă, Rodica i-a promis că o va ajuta să-şi recâştige fiica, astfel că s-a întors în ţară cu un plan bine pus la punct, direct în casa familiei Andronic

“Ce pot spune despre rolul meu este faptul că este un rol atipic pentru mine. La prima vedere este un rol simpluţ, dar pe care am încercat să-l condimentez şi să-i aduc o culoare aparte. Rodica sau Rodi, cum îmi place mie să o alint, râde mult şi colorat, e uşor cocoşată de greutăţile vietii, o femeie simplă, dar  foarte muncitoare şi devotată, care a lucrat mulţi ani în Germania. Lasă impresia că e uşor prostuţă, dar nu e. Sunt foarte curioasă şi eu să mă vad pe ecran, să văd ce a ieşit. Sper să vă ajungă Rodi în suflete şi să vă destindă serile de joi!”, a declarat Ioana Blaj.

Ce se va întâmpla cu îndrăgitele personaje, telespectatorii vor putea urmări în ultimele episoade ale acestui sezon, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. De asemenea, aceştia pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Adela, urmărind conturile oficiale de social media ale serialului. Totodată, imediat după difuzare, pe site-ul a1.ro Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman le dau întâlnire urmăritorilor într-un nou episod al proiectului Adela - Tot ce nu se vede. Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să „meargă” pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor. Tot ce nu se vede în serial şi tot ce nu se ştie despre actori, aceştia pot descoperi în seria de episoade online Adela - Tot ce nu se vede, imediat după difuzarea fiecărui episod, pe a1.ro <http://a1.ro> , dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel.  Cei de acasă au ocazia să descopere cum e să filmezi un astfel de proiect, ce fac actorii în pauze, cum se pregătesc pentru rolurile lor, lucruri mai puţin ştiute despre ei şi multe altele.

×