x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Moment special de Halloween la Te cunosc de undeva! Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug vor fi Familia Addams

Moment special de Halloween la Te cunosc de undeva! Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug vor fi Familia Addams

27 Oct 2022   •   18:10
Moment special de Halloween la Te cunosc de undeva! Alina, Pepe, Crina Mardare, Furnica şi Zarug vor fi Familia Addams

Cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu un moment special, dedicat sărbătorii de Halloween. Săptămâna trecută, după ce toate cele opt cupluri de artişti #NăscuţiPentruSpectacol şi-au primit transformările de la ruletă, Zarug, artistul care surprinde tot în culisele transforming show-ului, a urcat pe scenă alături de Alina şi Pepe şi le-a dat o veste de zile mari.

 „Ne-am gândit aşa, pentru că voi aveţi o viaţă prea uşoară, să vorbim cu ruleta, să vă pregătească şi vouă un moment. Şi pentru că tot vine Halloween-ul, nu cred că era o piesă mai potrivită pe care să o intepreteze oamenii care o duc uşor la această emisiune!”, a glumit Zarug, dezvăluindu-le totuşi despre ce este vorba – un moment inspirat din celebra familie Addams.

 Alina şi Pepe nu au fost singurii pe care ruleta a pus ochii pentru transformarea de Halloween. Lor li s-au alăturat, de voie, de nevoie, Crina Mardare, profesoara de canto a transforming show-ului, Furnica – cea care semnează toate coregrafiile Te cunosc de undeva! şi, ca să nu se distreze prea tare cu mesajul, Zarug nu a scăpat nici el. „Staţi liniştiţi nu va fi o ediţie înspăimântătoare. Dar va fi o ediţie înfricoşător de bună!”, a dezvăluit juratul Aurelian Temişan.

Intregul moment va putea fi urmărit sâmbătă aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva! Tot atunci, telespectatorii vor putea urmări şi cele 8 provocări pe care ruleta le-a pregătit artiştilor de această dată!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×