x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Noutățile lunii aprilie în AntenaPLAY

Noutățile lunii aprilie în AntenaPLAY

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2023   •   21:00
Noutățile lunii aprilie în AntenaPLAY

Luna aprilie vine la AntenaPLAY cu o mulțime de noutăți: filme și seriale noi, evenimente sportive și emisiuni TV pentru toți iubitorii de divertisment. Tot ce vrei e să dai PLAY.

Chefi la cuțite a revenit cu un nou sezon plin de surprize culinare și momente amuzante. Sezonul 11 Chefi la cuțite a început în forță! 11 cutii complică la maximum misiunea Chefilor la prima amuletă. Emoțiile si tensiunea s-au mutat în bucătăria șefilor. Ediții integrale în AntenaPLAY.

Cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! vine cu o mulţime de surprize, atât în rândul concurenţilor, cât şi la masa juriului şi inclusiv în sistemul de acordare a premiilor. Pe AntenaPLAY vezi mai mult ca la TV, Zarug revine în culisele transforming show-ului cu Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe AntenaPLAY.  În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului de la Antena 1, unde vor regăsi momente spumoase din culise, protagoniştii acestora fiind chiar concurenţii transforming show-ului. Seria va putea fi urmărită exclusiv online, în AntenaPLAY.

DePărinți - Sfatul Specialistului este un show original AntenaPLAY, în care invitații vin în ajutorul părinților cu informații utile despre creșterea și îngrijirea copiilor si sfaturi practice în educarea lor.

    Pentru iubitorii de film, luna aprilie aduce si filme românești cu povești captivante și distribuții impresionante. O parte din filmele lunii aprilie: Ștefan Luchian, Ciprian Porumbescu, Întoarcerea lui Magellan, Tusea și junghiul, De ce trag clopotele, Mitică și multe altele. Filmul Man of God (Omul lui Dumnezeu) va fi disponibil și în luna aprilie în AntenaPLAY. Cu o distributie de succes (Mickey Rourke si  Alexander Petrov) și peste 10 premii la festivalurile internaționale, Omul lui Dumnezeu urmărește încercările zbuciumate prin care a trecut Sfântul Nectarie din Eghina, exilat pe nedrept și condamnat fără proces. În ciuda urii pe care a îndurat-o din partea vrăjmașilor săi, a continuat să ducă mai departe cuvântul lui Dumnezeu.

            Surprise trip (2022) Michael e un broker din New York, care renunță la viața agitată de pe Wall Street și se mută în Puglia, acolo unde are cumpărată o fermă. Când ajunge la destinație, pregătit să își ia în primire noua casă, descoperă că nimic nu e ceea ce pare a fi. Printre situațiile neașteptate și comice de care se lovește, apare și o familie locală, condusă de Don Antonio. Conflictele sunt iminente și lucrurile se complică tot mai mult atunci când Michael se îndrăgostește... Filmul Surprise Trip se vede în AntenaPLAY.

The Goldsmith (2022) Roberto, Stefano și Ariana sunt trei tâlhari, care intră prin efracție în casa unui cuplu în vârstă, cu scopul de a le jefui atelierul în care prelucrează aur. În curând, tinerii vor descoperi că bătrânii nu sunt la fel de inofensivi pe cât par și vor trăi cele mai terifiante experiențe ale vieții lor. Filmul The Goldsmith e disponibil în aprilie, în AntenaPLAY.

            Și pentru iubitorii show-ului America Express, toate sezoanele Asia Express si America Express pot fi urmărite de abonații AntenaPLAY.


 Ai sport în AntenaPLAY. Trăiește LIVE-ul! 


            Pentru iubitorii sportului se anunță o lună plină de competiții pentru toți fanii sportului, de la hochei la fotbal, de la snooker la sporturile de contact. Indiferent de preferințele sportive, cu siguranță orice iubitor al sportului va găsi ceva care să-i placă în această lună plină de acțiune și adrenalină.

 
            Semifinala și Finala Cupei Franței sunt evenimentele sportive care nu trebuie ratate. Cele mai bune echipe ale Franței se vor întâlni în meciuri pline de adrenalină și suspans, luptându-se pentru a ajunge în finala competiției. Pasiune și spectacol garantat pentru fanii fotbalului, care vor putea afla cine vor fi câstigătorii cupei.

Serie B este EXCLUSIV în AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi urmărite LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români. Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Tour Championship 2023 e live în AntenaPLAY, în perioada 27 martie – 2 aprilie. În fiecare zi, în AntenaPLAY abonaţii vor avea parte de spectacolul din snooker, în două sesiuni. Cea de după-amiază, între orele 14:00 și 18:00, și cea de seară, între orele 20:30 și 24:00. Tour Championship este ultima întrecere înaintea Campionatului Mondial de la Sheffield și are în componență jucătorii care ocupă primele opt locuri în clasamentul pe ultimul an întocmit de World Snooker Association.

În luna aprilie AntenaPLAY va difuza și Campionatul Mondial de Hochei pe gheață unde România va avea primele două meciuri din competiție, România- Italia pe 29 Aprilie și meciul Lituania - România pe 30 Aprilie.


            Combate, două gale Fight Nation si Glory 85, patru evenimente de MMA care promit să ofere o doză de adrenalină și acțiune. Cele mai tari lupte ale momentului, pot fi urmărite în AntenaPLAY.
 

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

×
Subiecte în articol: AntenaPlay