x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Revoluție în presa română! Jurnalul răstoarnă piaţa de print

Revoluție în presa română! Jurnalul răstoarnă piaţa de print

21 Ian 2021   •   18:55
Revoluție în presa română! Jurnalul răstoarnă piaţa de print

Cotidianul naţional Jurnalul devine de luni, 25 ianuarie, singurul ziar de investigații jurnalistice de maxim interes din România. În fiecare săptămână, ai 100 de pagini de anchete spectaculoase și reportaje surprinzătoare într-un ziar nou cu atitudine.

 

Și acum bomba! Așa ceva n-ai mai văzut și n-ai mai auzit! Jurnalul devine singurul ziar editat în format landscape, pe care nu îl vei citi așa cum erai obișnuit cu ziarele de până acum, ci se va deschide pe orizontală, ca un laptop. Astfel, articolele vor fi mai ușor de parcurs, imaginile mai spectaculoase și titlurile mai atractive.

 

De luni, Jurnalul se transformă şi devine neiertător cu abuzurile și hoțiile, mai util, mai spectaculos decât orice altă publicație. Anchetele Jurnalul vor face lumea să vorbească, vor provoca revoltă împotriva celor vinovați și vor obliga instituțiile să reacționeze prompt.

 

Jurnalul se citește orizontal, dar îşi păstrază verticalitatea. Urmează o revoluție în presa scrisă! Jurnalul răstoarnă piaţa de print! Caută-l începând de luni la distribuitorii de presă sau abonează-te imediat! Lumea se va schimba împreună cu tine!

×