x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Sâmbătă, 25 decembrie de la ora 14:00 interviu în premieră cu tatăl Loredanei Groza, la Antena 3!

Sâmbătă, 25 decembrie de la ora 14:00 interviu în premieră cu tatăl Loredanei Groza, la Antena 3!

23 Dec 2021   •   12:01
Sâmbătă, 25 decembrie de la ora 14:00 interviu în premieră cu tatăl Loredanei Groza, la Antena 3!

Antena 3 continuă seria exclusivităţilor cu un interviu de senzaţie. Tatăl Loredanei spune în premieră povestea de succes neştiută a îndrăgitei cântăreţe.

Într-un dialog inedit cu Mihaela Bîrzilă, telespectatorii vor vedea imagini şi mărturii emoţionante, în prima zi de Crăciun. De la ora 14 îl veţi descoperi pe prodigiosul scriitor Vasile Groza, comparat de mulţi cu Balzac, pentru numărul impresionant de volume pe care le scrie.

Tatăl Loredanei Groza povesteşte întâmplări din turneele în care a însoţit-o pe artistă dar şi momente din viaţa de familie. Ce a făcut-o pe Loredana să trăiască pentru muzică, cum a ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului şi cum vrea să-şi surprindă fanii în continuare, vedeţi doar la Antena 3. Nu este tot însă: Vasile Groza le răspunde celor care au criticat-o pe Loredana şi vorbeşte despre ultimele apariţii ale cântăreţei.

Nu rataţi interviul în premieră cu tatăl Loredanei Groza, sâmbătă, de la ora 14:00 în prima zi de Crăciun, la Antena 3. VIDEO

 

 

×