x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Surpriză la Te cunosc de undeva!: telespectatorii acordă Premiul de popularitate

Surpriză la Te cunosc de undeva!: telespectatorii acordă Premiul de popularitate

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2023   •   15:15
Surpriză la Te cunosc de undeva!: telespectatorii acordă Premiul de popularitate

Cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize, atât în rândul concurenţilor, cât şi la masa juriului şi inclusiv în sistemul de acordare a premiilor.

Astfel, începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe  vot.a1.ro, pentru ca în marea finală, cuplul care a acumulat cele mai multe voturi să primească Premiul de Popularitate. 

“Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia Antena 1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon”, a dezvăluit prezentatorul transforming show-ului, Pepe.

Alături de Ozana Barabancea, care va puncta transformările din punct de vedere vocal, Cristi Iacob, care jurizează actoria, Andreea Bălan coregrafia şi Aurelian Temişan întreg show-ul, începând din cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! Mihai Petre va nota în primul rând respectarea detaliilor din referinţă. 

Transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol în mare formă în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×