x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

22 Sep 2019   •   14:39
Te cunosc de undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Cea de-a treia ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de frații Alex și Monica Anghel, care i-au imitat pe John Travolta și Olivia Newton John, cu o celebră piesă din musicalul Grease, a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane 1.690.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:21.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20:00 – 23:06) o audiență medie de 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 19,6% urmată de Pro Tv, cu 5,6 puncte de rating și 14,4% cota de piață și România Tv cu 3,2 puncte de rating și 8,2% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,6 puncte de rating și 16,7% cota de piață, urmată de Pro Tv, cu 5,8 puncte de rating și 14,5% cota de piață și Kanal D, cu 5 puncte de rating și 12,5% cota de piață.

În jocul transformărilor de sâmbăta aceasta, Diana Matei a interpretat o secvență muzicală de pe coloana sonoră a filmului “Marele Gatsby”, transformată în Fergie, Grigore Gherman a prezentat un fel de samba strașnică din Mozambic, devenită mare hit mondial în anii 70, în rolul lui Afric Simone, pe când  Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost sensibili și delicați ca artiștii basarabeni Denis Roabes de la The Motans și Irina Rimes.

Bella Santiago a cântat cât de bine a putut muzică populară din Mehedinți, transformată în Petrică Mâțu Stoian, Cezar Ouatu și Șerban Copoț au fost pentru o seară Lady Gaga și Bradley Cooper și au interpretat celebra piesă “Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”, Ada și Cornel Palade au creat la rândul lor un moment plin de emoție, imitând un cuplu celebru tată-fiică, Nancy și Frank Sinatra, în timp ce Sorana Darclée Mohamad a cântat hit-ul „Adidașii”, transformată în relaxata Damia și avându-i alături pe originalii băieți din Șatra B.E.N.Z..

Cea mai bună transformare a galei a fost cea realizată de frații Alex și Monica Anghel, care ne-au adus aminte tuturor de musicalul “Grease” și de protagoniștii acestuia, John Travolta și Olivia Newton John.

În deschiderea galei, telespectatorii au revăzut-o la Te cunosc de undeva! pe Paula Chirilă, cu una dintre cele mai bune transformări ale sale - Corneliei Catanga, cunoscuta interpretă de muzică lăutărească. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca cei 12 concurenți cu personajele care le-au picat la ruletă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, pe 28 septembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa:Kantar Media                           

Copyright:ARMADATA S.R.L.                             

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                         

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National                           

Perioada 21 septembrie 2019                          

                       

 

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva