x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mentalistul Vlad Grigorescu dă lecții de magie în ”Băieți de oraș”

Mentalistul Vlad Grigorescu dă lecții de magie în ”Băieți de oraș”

19 Sep 2017   •   20:15
Mentalistul Vlad Grigorescu dă lecții de magie în ”Băieți de oraș”

Vlad Grigorescu, coprezentatorul show-ului „iUmor” și unul dintre cei mai apreciați iluzioniști din România, este invitat special în cel de-al doilea episod al serialul ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri seara, de la ora 21.15, la Antena 1.

Vlad Grigorescu reușește să îmbine de minune în show-urile sale umorul și scenele pline de substanță, astfel că s-a potrivit de minune în scenariul în care este parodiat felul cum mulți dintre băieții de oraș încearcă să ia Bacalaureatul fără să știe măcar să lege o frază într-un mod coerent.

”Avem nevoie de magie ca să iei tu prima probă de Bacalaureat” este mesajul lui Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, pentru prietenul său Malone care vrea cu orice preț să ia examenul.

Și pentru că magia este singura metodă prin care Malone ar putea să ia examenul maturității, Vlad Grigorescu face eforturi să-l învețe cele mai tari trucuri.

Iluzionismul, ironia și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele care transformă cel de-al doilea episod al serialului ”Băieți de oraș” într-unul ce nu poate fi ratat, comedia atingând cote maxime.

Dacă toate trucurile învățate de la magicianul Vlad Grigorescu îl vor ajuta pe Malone să-și vadă împlinit visul de a lua Bacalaureatul și de a deveni corporatist, telespectatorii pot vedea miercuri seară, de la ora 21.15, numai la Antena 1.

×