x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Momente incredibile, emoție și lacrimi, duminică, la “Next Star”

Momente incredibile, emoție și lacrimi, duminică, la “Next Star”

20 Mar 2015   •   10:05
Momente incredibile, emoție și lacrimi, duminică, la “Next Star”

Șapte noi copii talentați, din toate zonele țării, vin duminică, 22 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă ediție spectaculoasă și emoționantă a show-ului prezentat de Dan Negru.
Emil este un băiețel talentat la muzică, din Craiova, care și-a dorit să ajungă la “Next Star” ca să cânte muzică populară și să anunțe că își caută o... familie. Copilul în vârstă de 11 ani a fost abandonat de mama lui, pe când era foarte mic, într-un spital din Constanța și, de atunci, a fost crescut de mai mulți asistenți maternali.
Tot duminică, la Antena 1, va veni Daria, o fetiță din București, celebră peste hotare, dar despre care românii n-au auzit. Copila de 10 ani este cunoscută în Statele Unite ale Americii, Franța, Italia, Irlanda, Germania, Japonia, țări în care muzica ei este difuzată la numeroase posturi de radio.
În aceeași ediție, o fetiță de 8 ani va realiza un număr de acrobație la bară senzațional care-i va face pe toți jurații să sară de pe scaune și să se crucească. Cine este această copilă și care este povestea ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seară. Tot atunci, îi vor cunoaște și pe ceilalți patru copii care vor veni să-și demonstreze talentele.
Ediția din 22 martie a talent show-ului va marca și prima discuție în contradictoriu între jurați. Cine este concurentul care va aprinde scântei între Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R și Vasile Muraru, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, de la ora 20.30, la “Next Star”.

×