x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden 5 lucruri de lux pe care Mark Zuckerberg nu-și cheltuie banii

5 lucruri de lux pe care Mark Zuckerberg nu-și cheltuie banii

de Redacția Jurnalul    |    22 Mai 2024   •   23:15
5 lucruri de lux pe care Mark Zuckerberg nu-și cheltuie banii
Sursa foto: Hepta

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, este foarte atent cu banii lui, deși dispune de o avere impresiionantă, estimată la peste 100 de miliarde de dolari.

CEO-ul Meta nu cheltuie bani pe bunuri de lux, preferând să locuiasă la o fermă, potrivit Yahoo News. Cu toate acestea, proprietatea sa a costat peste 200 de milioane de dolari. 

Însă Mark Zuckerberg este și filantrop. În decembrie 2015, el a promis că va dona 99% din acțiunile Facebook pe care le deține alături de soția sa, Priscilla Chan. În acel moment, acțiunile sale valoaru 45 de miliarde de dolari dar au depășit acum 100 de miliarde de dolari. 

Lucruri pentru care Mark Zuckerbereg nu-și cheltuie banii

Haine scumpe

El are un stil de vestimentar relaxat, fiind surprins adesea cu un tricou simplu și o pereche de blugi. 

Mașini de lux

Zuckerberg a fost fotografiat de multe ori în mașini precum Honda și Volkswagen.

Nuntă de lux

Mark Zuckerberg s-a căsătorit cu Priscilla Chan în anul 2012, la circa 10 ani după ce s-au cunoscut, la o petrecere în facultate. La o zi după ce Facebook a fost listat la bursă, cei doi au avut o nuntă în curtea casei pe care o dețineau în Palo Alto. Nunta a fost ținută secretă. Invitații au crezut că participă la petrecerea de absolvire a facultății de medicină a Priscillei. La nuntă a fost servită mâncare de la restaurante locale.

Vacanțe de lux

CEO-ul Meta preferă vacanțele în locuri care nu sunt foarte cunoscute. Mark Zuckerberg și soția sa au fost fotografiați în Kauai, Hawaii, unde dețin însă o proprietate de lux, notează useit.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mark zukerberg facebook bogatie