x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A invatat meserie de la Naomi Campbell

A invatat meserie de la Naomi Campbell

06 Ian 2005   •   00:00

Valentina Pelinel este un nume cu rezonanta in domeniul modellingului, atat din Romania, cat si din afara granitelor tarii.

ADRIAN VADUVA

BUSINESS-WOMAN. Valentina Pelinel vrea sa intre in afaceri dupa ce va renunta la podium
Povestea succesului ei a inceput in 1996, cand a castigat concursul Top Model Romania. Imediat dupa ce a primit acest premiu, Valentina a inceput sa fie solicitata pentru prezentari de moda si timp de aproximativ un an a lucrat in tara.

Mai tarziu a participat la cateva concursuri din afara pe care, de altfel, le-a si castigat. "Totul era frumos. Mergeam, luam locul I, primeam cadouri, dar cam atat", ne-a povestit frumoasa Valentina. Totusi, nu era ce visase tanara atunci cand a urcat pentru prima data pe scena. Consacrarea internationala intarzia sa apara. Insa perseverenta de care a dat dovada bucuresteanca i-a fost rasplatita. "Am participat la un concurs organizat la New York, si, dupa ce l-am castigat viata mea s-a schimbat. Din acel moment am inceput sa fiu remarcata si invitata sa prezint colectii pentru designeri celebri precum: Versace, Armani sau Nina Ricci. Am fost pe aceeasi scena cu Gisele Bundchen, Naomi Campbell si alte nume mari din acest domeniu. Bineinteles ca atunci cand le-am vazut prima oara, le urmaream cu coada ochiului, eram atenta la felul in care se miscau, voiam sa invat de la cele mai bune", isi aminteste fotomodelul roman.

Despre ce va face in viitor Valentina Pelinel nu stie inca. Un lucru este insa sigur: ea nu-si doreste o cariera la Hollywood ca actrita in ciuda numeroaselor oferte avute, intrucat "trebuie sa faci multe compromisuri" pentru a primi un rol. Ea vrea sa devina, mai degraba, femeie de afaceri.

MAMA ZINA
Designerul roman cu care s-a inteles cel mai bine este Zina Dumitrescu. "Pentru Mama Zina as prezenta chiar si pe gratis. Cand eram la inceput, dansa mi-a fost alaturi, m-a ajutat din toate punctele de vedere. Chiar si acum spune ca are doi copii, o fata si un baiat", ne-a declarat Valentina. Modelul roman isi aminteste cum o insotea pe creatoarea de moda la diversele evenimente la care aceasta era invitata. Sau cum Zina Dumitrescu refuza banii Valentinei atunci cand cinau la restaurant. "O sa vina si vremea cand o sa platesti si tu", ii spunea ea.
×
Subiecte în articol: antimonden