x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A.S.I.A. cu Basescu, la EuroNews

A.S.I.A. cu Basescu, la EuroNews

07 Ian 2005   •   00:00

Irina si colegele de la A.S.I.A. au aparut la EuroNews! Sa nu credeti insa ca este vorba de un nou fenomen O-Zone. "Asiaticele" s-au nimerit, din greseala, pe langa Traian Basescu, pe o scena.

Stirea de pe postul amintit il avea in centrul atentiei pe presedintele Romaniei, nicidecum pe cele patru interprete, care-i cantau de zor la ureche sa ia in bagaje si inima lor. Dar sa ne intoarcem Acasa. La postul unde a debutat o noua telenovela: "Gitanas". Femei frumoase, dansuri din buric, traditii, blesteme, conflicte intre tigani si bastinasi, legi nescrise, ura, rivalitati, prejudecati, intoleranta. Ce mai, la fel ca si la noi. Mai lipseau doar sabiile ninja. Puteai sa juri ca secventele fac parte din videoclipul Vioricai din Clejani. A aparut insa si-o deosebire: rromii mexicani au niste masini de mine de a fi expuse la muzeu, asa de rablagite sunt. Sa vina la noi sa vada ultimele tipuri de masini ale rromilor, de la Mertane si 4X4 pana la limuzine!

CA-N TELENOVELE. Si tot Acasa am putut sa revedem un promo la un serial - "Rubi" - pe care avem deja senzatia ca-l cunoastem cap-coada, desi se afla la primele episoade. De "nspe" mii de ori pe zi aflam ca protagonista e o tipa nerusinat de frumoasa, dar saraca lipita si, pentru a-si atinge scopul, e in stare de orice. Daca tot au povestit intreg serialul, cine s-o mai uita la telenovela amintita? (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden