x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o stradă din New York

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o stradă din New York

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   14:45
Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o stradă din New York
Sursa foto: Hepta

Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o stradă din New York. El a ajuns la spital după ce a fost lovit în față de un alt bărbat. Actorul de la Hollywood pare să fi fost victima unui atac la întâmplare.

Starul din Boardwalk Empire, în vârstă de 66 de ani, a fost dus la un spital având vânătăi, umflături și sângerări în jurul ochiului stâng, potrivit Sky News. Reprezentantul său a spus că actorul a fost atacat pe o stradă din Manhattan.

Agresiunea s-a produs săptămâna trecută, dar dezvăluirea a fost făcută câteva zile mai târziu. Actorul se simte bine, a mai transmis reprezentantul. Departamentul de Poliție din New York a anunțat că nu au existat arestări în urma atacului și că ancheta continuă.

Buscemi este câștigător al Globului de Aur și al premiului Emmy. El este cunoscut și pentru rolul său din serialul de televiziune The Sopranos, precum și pentru rolurile principale din Fargo și Reservoir Dogs.

Într-un incident asemănător a fost implicat și Michael Stuhlbarg, un alt actor din Boardwalk Empire. Atacul a avut loc în luna martie, în timp ce actorul se plimba în Central Park din Manhattan. Stuhlbarg și-a urmărit atacatorul, care a fost arestat.

×
Subiecte în articol: Steve Buscemi boardwalk empire new york