x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alexandru Arşinel a fost operat din nou, la Constanţa

Alexandru Arşinel a fost operat din nou, la Constanţa

25 Oct 2016   •   14:01
Alexandru Arşinel a fost operat din nou, la Constanţa

Alexandru Arșinel a fost operat de urgență și a ratat turneul pe care echipa teatrului Constantin Tănase îl întreprinde în această perioadă, în Spania, din cauza unor probleme grave de sănătate, relatează libertatea.ro.

Alexandru Arșinel a suferit în urmă cu câteva zile a cincea operație la coloană, motiv pentru care a fost nevoit să renunțe la deplasarea cu echipa teatrului Constantin Tănase la turneul  pe care îl întreprinde în această perioadă, în Spania, pentru românii din Diaspora, acolo unde și-ar fi dorit foarte mult să fie prezent. Actorul abia se mai putea mișca și risca, potrivit propriilor mărturisiri, să ajungă chiar și într-un scaun cu rotile. 

"În ultimul moment, a trebui să renunț la acest turneu pentru care m-am zbătut de vreun an de zile să aibă loc. Era practic exact pentru ce am luptat, iar acum nu am putut ajunge. A trebuit să mă operez. Intervenția chirugicală a avut loc la Spitalul de neochirugie din Ovidiu – Constanța. Mi s-a montat o proteză în locul discului. Este a cincea operație. La coloană, atunci când un nerv este presat, ai niște dureri cumplite, nu-ți găsești poziția de mers, de dormit și riști să ajungi în cărucior. De murit nu se moare așa ușor, dar riscurile sunt altele”, a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Libertatea".


Acesta a mai adăugat că speră să nu mai fie nevoie de nicio intervenţie chirurgicală. "Sunt un luptător, mă agăț de viața care e atât de frumoasă. Înaintea operației la rinichi, am avut vreo 30 de calculi renali, nu mai puteam aștepta, dar lumea nu știe asta", a adăugat actorul.

Citeşte şi Mesajul lui Alexandru Arșinel la trei ani de la operația de transplant

DE ZIUA TA! Alexandru Arşinel

×