x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spune Anca Țurcașiu despre iubitul ei, pe care îl cunoaște de 20 de ani: „Poate suntem trimiși unul către celălalt pentru a ne conecta în alt fel”

Ce spune Anca Țurcașiu despre iubitul ei, pe care îl cunoaște de 20 de ani: „Poate suntem trimiși unul către celălalt pentru a ne conecta în alt fel”

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2024   •   19:30
Ce spune Anca Țurcașiu despre iubitul ei, pe care îl cunoaște de 20 de ani: „Poate suntem trimiși unul către celălalt pentru a ne conecta în alt fel”
Sursa foto: Facebook

Anca Țurcașiu a vorbit pentru prima dată despre noua sa relație. Artista se întâlnește cu un bărbat pe care îl cunoaște de 20 de ani.

Amândoi sunt divorțați iar acum s-au regăsit. Vedeta a postat mai multe imagini frumoase alături de el.

Până acum au fost doar prieteni și nici nu se gândeau că vor avea o relație de iubire.

Anca Țurcașiu simte că au fost trimiși unul la celălalt pentru a crea o altfel de conexiune. Ea a recunoscut că este fericită și au o relație plină de înțelegere și armonie.

„Suntem prieteni de foarte mulți ani, vreo 20, și n-am fi crezut niciodată că vom ajunge să fim împreună. Fiecare și-a construit propria familie. Între timp, am divorțat amândoi și ne-am regăsit, rămânând prieteni, într-o altă formă, poate trimiși unul către celălalt, de undeva de sus, pentru a ne conecta în alt fel decât am făcut-o până acum, pentru că fiecare dintre noi avea nevoie de un partener așa cum este celălalt. Ne completăm extrem de frumos”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru viva.ro.

Planuri de iarnă

Artista spune că este prima dată când simte că are alături de ea un bărbat atent și grijuliu. Cei doi și-au făcut multe planuri împreună, iar vacanțele au prioritate.

„Acum voi merge împreună cu iubitul meu două săptămâni în Grecia, iar la începutul anului 2025 vom pleca două luni în Filipine. Intenția și gândul meu sunt să elimin iernile din viața mea, și iată cum simt că mi se împlinește dorința! Și, ca să închei acest interviu cu o concluzie, pot spune că anul 2024 e anul vieții mele. Cel mai bun an din viața mea!”, a mai spus Anca Țurcașiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu iubire