x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Balan, invitata de onoare

Andreea Balan, invitata de onoare

23 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Sambata seara, pe plaja din cocheta statiune Venus s-a anuntat cu surle si trambite nunta impresarului Andreei Balan, Marius Gavrila. Solista a participat la eveniment in calitate de... domnisoara de onoare. S-a lasat cu chef pana in zori.
SIMONA ECOVOIU, CRISTINA OLOGEANU

Am ajuns la altarul improvizat pe plaja Restaurantului Silvia la tanc. Adica exact atunci cand ofiterul starii civile i-a adresat miresei Ionela Burlacu clasica intrebare: "Il iei in casatorie pe Marius Gavrila?". Cei doi insuratei au avut doua randuri de nasi, ca la casele mari - Axinte de la Vacanta Mare cu sotia, Carmen, si Gheorghe (Pinalti) Stefan cu Elena. Nu a lipsit din cadrul familial nici Andreea Balan, imbracata elegant si mult prea decent pentru stilul ei.

BORDEIAS. Dupa cununia civila si cea religioasa am asistat, timp de 20 de minute, la un superb foc de artificii, ce l-a costat de ginerica nu mai putin de 7.000 de euro. In tot acest timp o fanfara a cantat melodia in voga a artistilor din Clejani, "Bordeias". Terasa unde a avut loc cheful a fost impodobita cu mii de baloane, in alb-rosu. Cum Marius are o firma de impresariere si lucreaza in show-biz de multi ani, si-a dorit o nunta mai altfel. Si i-a iesit.

ISTORIA UNEI IUBIRI. A fost difuzat si un scurt filmulet, intitulat "Istoria unei iubiri". Astfel am vazut cum aratau cei doi, in copilarie, apoi in adolescenta.

Intr-adevar, asa cum se vorbea pe la mese, Ionela e mai inalta cu un cap si cu mult mai draguta decat Marius. Numai ca el este un tip charismatic si are un suflet de aur. N-ai cum sa nu-l iubesti. Si nici casatorie din interes n-a fost, caci se cunosc de sapte ani, de pe vremea cand nici unul nu era plin de bani. Impreuna au reusit sa puna pe picioare Compania Artistica "Mix music" si sa-si construiasca o vila la Fetesti.

MIRE CAPOS. Va imaginati ce inseamna sa te ocupi la propria-ti nunta de 250 de invitati? Cui sa-i zambesti mai intai? In plus, Marius a avut ambitia sa stea cu ochii pe mireasa, ca nu cumva cineva sa i-o fure, conform obiceiului. Ziaristii au intentionat sa-l fenteze, in speranta ca se vor scoate de o sticla de sampanie, dar nu le-a mers cu acest mire capos. L-am zarit printre invitati si pe teveristul Catalin Maruta, care s-a tinut numai de trasnai.

MATRIX. Pepe, imbracat in negru, la fel ca si Neo din Matrix, n-avea stare, fiind asteptat la Bucuresti, pentru un alt spectacol. Brusc, dupa ce si-a inceput recitalul s-au ars sigurantele, asa ca a disparut in noapte. A preluat microfonul Marian Nistor (Savoy) si sotia lui, "Doamna Etno". Amandoi purtau pe frunte legendarele bentite. Au mai evoluat Florin Gheorghe, Domnul Problema, trupele N & D si SMS, dar si dansatori, umoristi si solisti de muzica populara.

NASU’ AXINTE. Omul asta e cu adevarat talentat. Canta muzica populara mai ceva ca asa-zisii specialisti. In plus, s-a ocupat si de buna-dispozitie a invitatilor.

In ultimele luni Florin Petrescu, alias Axinte, a reusit sa dea jos peste 20 de kilograme. Nu munca l-a subtiat, ci regimul alimentar. El zice ca acum ii este mai greu sa intre in pielea personajului din Vacanta Mare, caci a ramas fara burta. I-a venit insa ideea salvatoare: va purta o perna pe sub camasa.

Le uram si noi mirilor un sincer "La multi ani!" si "Casa de piatra!".

VIN PERSONALIZAT

Mesenii au fost omeniti cu un vin special, "Elixirul dragostei". Pe etichete au fost tiparite chipurile mirilor. Insurateii au lasat si un mesaj de sticla de bautura: "Este un vin de multe stele (un cer intreg!) care se bea cu prietenii. Obtinut dupa o veche reteta si innobilat de soarele bland al norocului. ELIXIRUL DRAGOSTEI iti da acel chef nebun de a trai si de a face din fiecare clipa o sarbatoare. Ionela si Marius va roaga sa le urmati exemplul si sa va iubiti".

CONDICA DE RECLAMATII IRINA RADU ESTE O MAMA IN VACANTA.Irina Radu are parte de o vacanta binemeritata. Dupa ce a scapat de Cerbul de Aur si de Callatis, ea si-a luat copiii la Costinesti si s-a cazat in luxosul complex de vile Vox Amiral. Este prima vacanta petrecuta alaturi de nou-nascutul venit pe lume in luna mai. (D.C.)

EUGEN MIHAESCU , liderul trupei Krypton, spune ca s-a obisnuit cu neregulile de pe Litoral. "Aici m-am nascut si am crescut", argumenteaza el. Cantaretul este de parere ca si noi, romanii, suntem de vina pentru ceea ce se intampla. Totul porneste de la educatie. "Serviciile de pe Litoralul romanesc nu se ridica la nivelul celor de afara. Si cand spun afara, ma refer la... Bulgaria, Turcia sau Grecia. De fapt, totul tine de educatia noastra. N-ar strica putin mai multa educatie", sustine Eugen. Cu siguranta, daca oamenii ar fi mai educati, nu s-ar mai ajunge la plaje pline de gunoi ori la chelneri impertinenti. (Cristina Ologeanu)

AMEDEO este deranjat de manele. Liderul trupei Qartz, Amedeo Bolohoi, locuieste intr-o vila privata din Constanta, insa acest lucru nu inseamna ca este pe deplin fericit. Desi conditia de rocker ar trebui sa-l faca imun la anumite situatii neplacute, interpretul reclama faptul ca in fata casei sunt vanzatori de seminte. Acest lucru nu l-ar fi deranjat daca in afara pungilor cu bomboane agricole nu ar fi instalat si un casetofon din boxele caruia razbat acorduri de manele. Greseala lui Amedeo a fost ca, intr-o zi, a cutezat sa se lege de o tiganca. Replica acesteia si a puradeilor de langa ea a fost una de zile mari: "Tu vorbesti, bre, care ai cercel in ureche si parul vopsit ca o cucoana de Bucuresti?" In urma acestui incident, Amedeo a intrat in casa fara sa le mai zica nici pas. (Horatiu Tudor)
×
Subiecte în articol: antimonden