x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bat clopote de nuntă pentru Andreea Raicu? Vedeta îşi petrece din ce în ce mai mult timp în bucătărie pentru a fi o gospodină desăvârşită!

Bat clopote de nuntă pentru Andreea Raicu? Vedeta îşi petrece din ce în ce mai mult timp în bucătărie pentru a fi o gospodină desăvârşită!

de CS    |    22 Ian 2013   •   06:44
Bat clopote de nuntă pentru Andreea Raicu? Vedeta îşi petrece din ce în ce mai mult timp în bucătărie pentru a fi o gospodină desăvârşită!
Sursa foto: facebook

Andreea Raicu s-a apucat de gatit. Se pregateste oare de maritis?

“Mi se par mai bune pastele cu pesto cand prepar chiar eu sosul. Nu dureaza mult si rezultatul merita un mic efort”, a scris Andreea pe pagina ei de facebook.

Andreea propune o reteta speciala de paste, despre care spune ca are “o multime de avantaje in fata multor preparate de mancare. In primul rand, se fac cat ai clipi. Nu trebuie decat sa pui pastele la fiert si sa adaugi cateva linguri de sos pesto, creat din busuioc proaspat si ulei de masline. In al doilea rand, sunt atat de gustoase!”

Iata reteta senzationala pe care o propune Andreea:

Paste cu pesto intr-o varianta sofisticata

Ingrediente:

- 350 de grame de linguine

- 1 ceasca de frunze de busuioc proaspete

- 2 linguri de seminte de pin prajite

- 1 catel de usturoi

- 2 linguri de parmezan ras

- 1/4 ceasca de ulei de masline extravirgin

Preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet si nu mai mult. Este recomandat sa fie al dente.

Intre timp, pregateste sosul pesto, astfel: macina frunzele de busuioc intr-un blender si adauga semintele de pin, usturoiul si parmezanul ras. Amesteca un minut-doua pana cand obtii o compozitie fina. La sfarsit, adauga si uleiul de masline, mai amesteca de cateva ori si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce pastele s-au fiert, ia-le de pe foc, scurge-le si lasa-le un minut doua sa se mai raceasca. Adauga apoi sosul pesto peste paste si amesteca usor. Poti servi pastele alaturi de o salata de rosii!

www.andreearaicu.ro


×