x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andrei Gheorghe a cantat in limba maghiara

Andrei Gheorghe a cantat in limba maghiara

22 Mai 2004   •   00:00

Toata teoria pe care au invatat-o pana ieri cursantii de la Centrul de Studii Americane a fost spulberata.

Asta dupa ce, joi dupa-amiaza, Andrei Gheorghe le-a tinut un seminar despre „Cultura populara", in care le-a dat, probabil, peste cap, tot sistemul de valori.

CU STUDENTII. „In Romania nu exista cultura. Poezia lui Eminescu e banala. Pictura lui Amman este naiva. Manelele sunt cel mai bun produs romanesc." Acestea sunt cateva dintre parerile lui Andrei Gheorghe, care i-au lasat cu gura cascata pe unii dintre studentii care s-au inghesuit sa-l vada in carne si oase. Pe cei care s-au incumetat sa-l contrazica fara argumente, i-a facut prosti. Celor care l-au intrebat de ce vorbeste cu m*** si p*** le-a zis ca nu conteaza cuvintele. In ceea ce priveste mesajul pe care vrea sa-l transmita, prezentatorul tv a recunoscut ca nu urmareste acest lucru, ci face emisiunea doar ca sa se distreze. Si sa-i ia peste picior pe invitati.

LEGEA GHEORGHE. Andrei le-a mai dezvaluit ceea ce el numeste „Legea Gheorghe numarul 1": „Atunci cand esti la radio, pentru o ora, trebuie sa fii zeul lumii". Desi toata lumea a crezut ca-si va ironiza colegii de breasla, Gheorghe a declarat ca „Teo, Andreea Marin si Florin Calinescu sunt simpatici". Ca intre Adrian Minune si Pruteanu il prefera pe manelist. Doar pe Mircea Badea l-a numit „adancul filosof". La capitolul muzica si-a amintit un refren in maghiara, pe care l-a reprodus, dar a marturisit ca n-a stiut niciodata ceea ce canta. Desi pe „ordinea de zi" era trecut si sexul ca tema de discutie, nu s-a mai vorbit despre asta. Oricum, la cate-a zis Gheorghe pe romaneste, nici nu mai era nevoie. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden gheorghe