x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Antidot - Cainele care te scapa de fumat

Antidot - Cainele care te scapa de fumat

25 Feb 2006   •   00:00

Vatmanul somnambul


Un vatman a condus tramvaiul pe parcursul a sapte statii, dormind, dar, spre norocul lui, nu a avut nici un calator si nu s-a produs nici un accident. Se pare ca barbatul sufera de narcoplepsie, boala de care in Ungaria sufera aproximativ trei mii de oameni. Acestia pot adormi instantaneu oriunde s-ar afla si in orice moment.

Deces - Zbor pe geam de pe arcurile patului


Un tanar chitarist - caruia ii placea sa sara in pat imitand un rock-star - a fost catapultat pe fereastra de arcurile patului, informeaza Rompres. Chinezul Li Xiao Meng (16 ani) a cazut de la etajul trei decedand in urma impactului.

Viziune - Masina cu par


Artistul olandez Olaf Mooij (foto) pozeaza alaturi de inovatiile sale "masinile cu par". "Masinile reprezinta o anumita stare de spirit si caracterizeaza o anumita categorie de oameni. O masina e vie", spune Mooji despre automobilele sale. Artistul olandez realizeaza masini cu par din 1999.

Lectii - Informatica la 106 ani


La onorabila varsta de 106 ani o bunicuta din India ia lectii de utilizare a calculatoarelor personale. Bunicuta Rosakutty isi doreste sa aprofundeze tainele editarii de text si ale navigarii pe internet. Femeia si-a urmat curiozitatea si s-a inscris la un curs de calculatoare oferit de autoritatile indiene din districtul sudic Ernakulam din statul Kerala.

Antidot - Cainele care te scapa de fumat


O companie grijulie cu angajatii sai a achizitionat un caine care sa-i scape pe acestia de viciul fumatului. Cand unul dintre salariatii firmei Relay Recruitment din Marea Britanie simte nevoia sa pipeze, el il va scoate la plimbare pe Rupert, cockerul spaniol al companiei. "Mai mult, plimbarea reduce si stresul acumulat la serviciu", a declarat directorul companiei, Steven Street.

Vizita - Will Smith, la Bollywood


Actorul Will Smith a sugerat ca ar trebui sa existe legaturi mai stranse intre Hollywood si Bollywood, in cadrul unei vizite pe care actorul american o face in India. Starul din "Hitch" a afirmat ca Hollywoodul ar putea avea mult de castigat de pe urma unei colaborari cu "frumusetea, culoarea si profunzimea cinematografiei indiene". Smith a adaugat ca spera sa lucreze cu cei mai importanti producatori si actori din India. "Cred ca ar putea urma o casatorie intre Hollywood si Bollywood", a mai spus actorul.

Politie - A pierdut carnetul in ziua cand l-a luat


Un elvetian a reusit "performanta" de a-i fi suspendat permisul de conducere la doar cateva ore dupa ce a intrat in posesia lui. Tanarul de 18 ani a fost surprins de radar cu 170 km/h. Politistii au constatat ca permisul fusese eliberat chiar in acea zi.

Mexic - "Moartea lui Dumnezeu"


Galeria Hilario, din Mexico City, adaposteste o expozitie a artistului britanic Damien Hirst. Intitulata "The Death of God" ("Moartea lui Dumnezeu"), expozitia cuprinde lucrari precum "Adam si Eva" (foto), "In numele tatalui", "Sarutul mortii".


Balul Operei de Stat din Viena


Viena s-a imbracat de gala pentru evenimentul cultural al anului in Austria - Balul Operei de Stat - ajuns la cea de-a 50-a editie. Biletele cu preturi cuprinse intre 215 si 16.000 de euro s-au epuizat cu un an inainte. La eveniment au participat 4.600 de spectatori.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden