x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autoritățile americane spun că s-a sinucis

Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autoritățile americane spun că s-a sinucis

de Redacția Jurnalul    |    15 Dec 2022   •   11:38
Un artist celebru a murit la 40 de ani. Autoritățile americane spun că s-a sinucis
Sursa foto: Hepta

Stephen „tWitch" Boss, cunoscutul DJ al emisiunii „Ellen DeGeneres Show" și dansator care a devenit celebru în cadrul emisiunii „So You Think You Can Dance", a murit, a confirmat soția sa, într-o declarație pentru CNN. El avea 40 de ani.

Stephen Boss avea trei copii.

„Cu cea mai mare durere în suflet trebuie să vă spun că soțul meu Stephen ne-a părăsit. Stephen a luminat fiecare cameră în care a intrat. El prețuia familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice, iar a conduce cu dragoste și lumină era totul pentru el. A fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii săi. Să spunem că a lăsat o moștenire ar fi puțin spus, iar impactul său pozitiv va continua să fie resimțit. Sunt sigură că nu va trece o zi în care să nu-i cinstim memoria. Cerem intimitate în această perioadă dificilă pentru mine și mai ales pentru cei trei copii ai noștri", a declarat Allison Holker Boss.

Boss a murit prin sinucidere, potrivit medicului legist din LA County. Biroul medicului legist al comitatului LA și-a încheiat examinarea și a publicat miercuri raportul privind moartea sa. Boss a fost declarat mort în jurul orei 11:25, marți dimineață, în suburbia Encino din Los Angeles, potrivit medicului legist din comitatul LA.

Cuplul și-a sărbătorit cea de-a noua aniversare a căsătoriei cu doar câteva zile în urmă. Ei s-au cunoscut în cadrul unui cunoscut concurs de dans.

În 2003, Boss a fost semifinalist în cadrul emisiunii „The Wade Robson Project" de la MTV și a terminat pe locul doi la concursul de televiziune pentru talente, „Star Search".

Faptul că a devenit finalist la „So You Think You Can Dance" în 2008 a marcat începutul ascensiunii sale și, mai târziu, a revenit pentru a fi jurat în cadrul competiției de dans.

Ellen DeGeneres l-a adus ca DJ al popularului său talk-show de zi în 2014, post pe care l-a ocupat până când emisiunea a ieșit din emisie anul acesta. Boss a fost, de asemenea, producător executiv al emisiunii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sinucis Stephen „tWitch" Boss