x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Austria - Servit cu bere de catre hoti

Austria - Servit cu bere de catre hoti

06 Apr 2006   •   00:00

Doi hoti din Austria au servit, gratis, cu bere un betiv care intrase inopinat intr-un local din Amstetten, pe care tocmai il jefuiau, relateaza Rompres.

Maraton la Polul Nord


Aproximativ 50 de atleti se pregatesc pentru editia din acest an a Maratonului Polului Nord. Competitia se desfasoara pe o banchiza, iar distanta ce urmeaza a fi parcursa este de aproximativ 42 km. Pentru a intra in concurs, fiecare participant trebuie sa plateasca 10.000 de dolari. Cursa din acest an va avea loc sambata, 8 aprilie.

Rol - Paris Hilton, Maica Tereza


Un cineast indian spera sa o convinga pe starleta americana Paris Hilton (foto) sa joace rolul Maicii Tereza intr-un film despre viata celebrei calugarite, laureata a Premiului Nobel pentru Pace, relateaza AFP. Regizorul, T. Rajeevnath, a explicat ca o imagine generata de calculator a aratat o mare asemanare intre figura calugaritei, decedata in 1997, si cea a bogatei mostenitoare americane.

Licitatie - Oras de vanzare


Un intreg oras din Statele Unite a fost scos la licitatie pe site-ul eBay. Pretul de pornire pentru localitatea Bridgeville, din nordul Californiei, este de 3 milioane de dolari. Este pentru a doua oara cand orasul este vandut, dupa ce a fost cumparat acum patru ani de catre actualul proprietar, Bruce Krall, pentru 1,6 milioane de dolari.

Austria - Servit cu bere de catre hoti


Doi hoti din Austria au servit, gratis, cu bere un betiv care intrase inopinat intr-un local din Amstetten, pe care tocmai il jefuiau, relateaza Rompres. Cei doi infractori l-au servit pe Hermann Bendt (un alcoolic in varsta de 47 ani) cu trei halbe de bere, din partea casei, si au sporovait cu el pana cand acesta a adormit cu capul pe tejghea. Apoi, au golit seiful restaurantului si au fugit cu mai multe lucruri de valoare.

Record - A urcat 2.068 de trepte pe bicicleta


Un tanar columbian a reusit sa urce cu bicicleta cele 2.068 de trepte ale celei mai inalte cladiri din tara si a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, detronand un spaniol care ajunsese cu bicicleta pe varful Turnului Eiffel, relateaza AFP. Francisco Villegas, un inginer electronist de 24 de ani, a avut nevoie de 55 de minute si 5 secunde pentru a sari de pe o treapta pe alta pana la ultimul etaj al imobilului, situat in centrul capitalei Bogota. El l-a detronat astfel pe spaniolul Xavi Casas care, in aprilie 2004, a reusit sa urce de doua ori pe Tour Eiffel, un total de 1.374 de trepte.


Atentie, mine!


In Piata Trafalgar din Londra, alaturi de 2.000 de pantofi desperecheati, este expusa si proteza supravietuitorului exploziei unei mine terestre. Reporterul BBC Stuart Hughe si Mines Advisory Group vor sa marcheze astfel Ziua Internationala a Luptei impotriva Minelor. Peste 29 de tari din intreaga lume au participat la prima celebrare internationala a acestui eveniment.

×
Subiecte în articol: antimonden