x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Avantajele celebritatii

Avantajele celebritatii

29 Oct 2004   •   00:00

E bine sa fii vedeta. Mai scapi de cozile interminabile de la supermarket sau poti gusta o capsunica de pe tarabe, fara sa fii linsat de tarani. Mai un cadou, mai o restanta trecuta cu vederea… Insa exista si reversul medaliei, cand mai degraba te incurca matricola de VIP.

SIMONA ECOVOIU

ATU. Celia Petricu este respectata pentru ca este prezentatoare de stiri la TVR
Vedeta postului TVR, stirista Celia Petricu, se lauda ca nu sta la rand sa cumpere ceva sau ca taranii o lasa sa le guste produsele: "Chiar ieri am fost la un supermarket. M-am asezat cu cosul la coada, dar lumea mi-a zis ca pot intra in fata, caci eu nu am timp de pierdut. In plus, cand merg la piata, taranii ma lasa sa gust ciresele sau capsunele, inainte de a le cumpara. Intr-adevar, cand te vede lumea la televizor, brusc devii mai interesant si mai respectat".

RESTANTIERA. Cristina Rus de la Blondy recunoaste ca, daca n-ar fi vedeta, administratorul blocului in care locuieste n-ar fi atat de amabil: "Pentru ca mai mereu sunt plecata in turnee, nici ca am timp sa ajung sa platesc la timp intretinerea! Doar o data la trei luni ajung sa achit restantele. In plus, vecinii mei de palier nu mi-au facut observatie niciodata ca tropai cu sandalele pe hol la miezul noptii, cand vin de la spectacole. M-am amuzat si cand mi-am luat canapeaua, patronul firmei cu pricina facandu-mi o reducere de cinci milioane de lei".

Saptamana trecuta, fetele de la D’or (Catalina, ex-Double D si Mirela, ex-Ho-ra) au fost invitate la Festivalul Vinului Bachus, din Focsani. Pentru ca a plecat in graba din Bucuresti, Catalina a uitat sa-si ia permisul de conducere si talonul masinii. Desi a condus cu atentie, cantareata tot a fost oprita de un echipaj de politie. Cand i s-a cerut sa se legitimeze, ia actele de unde nu-s!: "Dupa ce s-au convins ca au de-a face cu doua vedete, politistii au «inchis» ochii. Catalina le-a oferit cate un autograf si un CD cu noul lor album, «De dor»".

SIMPATIE. Prezentatorul grec Nikos Koudounis s-a bucurat, in schimb, de cadouri: "Am intrat intr-o cofetarie sa-mi cumpar prajituri, iar vanzatoarea, o admiratoare de-a mea, mi-a dat gratis un tort imens. Apoi, de la o alta am primit un elefant din lemn inalt, de aproape doi metri, in valoare de patru milioane de lei. Abia l-am transportat acasa. In plus, mi-a fost greu sa-i gasesc un loc in camaruta mea. Sunt simpatici romanii, foarte atenti cu VIP-urile".

AJUTOR. Oanei de la K-pital i-au carat vecinii mobila

Oana de la K-Pital are si ea cu ce se mandri: "Vecinii m-au ajutat sa-mi car mobila, iar vanzatoarea de la magazinul de unde-mi cumpar haine imi telefoneaza cand aduce marfa. Ca sa nu mai adaug faptul ca, de fiecare data cand merg sa platesc factura la RomTelecom, casiera ma baga in fata".

Cat o priveste pe Catrinel Sandu, si aceasta se bucura de un mare avantaj: "Statutul de vedeta te ajuta sa deschizi multe usi. Cel mai mult ma incanta ca pot proba zeci de haine. In mod normal, vanzatoarele din Romania sunt vadit deranjate daca cineva le cere un al doilea produs. Iar mie imi mai dau si sfaturi. Cu siguranta, se gandesc ca n-am venit doar sa probez, ci sa si cumpar".

PRIORITATE

"M-am asezat cu cosul la coada, dar lumea mi-a zis ca pot intra in fata, caci eu nu am timp de pierdut. Iar cand merg la piata, taranii ma lasa sa gust ciresele sau capsunele, inainte de a le cumpara". - Celia Petricu

PROBLEME

Actorul Jean Paler a avut mai degraba de patimit: "Am poftit la trei felii de parizer, asa ca m-am dus la o alimentara. Cand mi-a venit randul si am facut comanda, un batran m-a luat la misto ca mananc, ca tot muritorul de rand, parizer". Nici prezervative n-a putut sa-si cumpere fara sa scape de remarca de prost gust a vanzatoarei: "Am cerut mai multe cutii, iar vanzatoarea, o grasana nesuferita, mi-a zis ca ar fi bine sa mai si dorm noaptea. Iar cand am inmormantat pe cineva drag, popa si groparul mi-au cerut o gramada de bani, crezand ca sunt bogat".
×
Subiecte în articol: antimonden