x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Avantgarde are club

Avantgarde are club

06 Ian 2005   •   00:00

Artistii se simt mai in siguranta daca in paralel cu venitul obtinut din prestatiile pe scena au si o mica afacere. Majoritatea cauta sa-si investeasca banii fie in activitati comerciale cu profit rapid, fie in afaceri pe care le "clocesc" de mai mult timp.

SEXY. Nicoleta si Anca, doua pete de culoare in Galati
Razvan Dragus, pianistul formatiei Avantgarde, si-a vazut visul implinit pe 27 decembrie 2004, cand a fost gazda petrecerii de inaugurare a propriului sau club, "16", din Galati.

LIVE. "Sunt multe cluburi in orasul meu natal, dar in nici unul dintre ele nu ai parte de chestii live. De asta mi-am dorit un loc al meu, in care sa se intample concerte, show-uri de umor, prezentari de moda, expozitii de pictura si caricatura. O data pe saptamana voi organiza o seara tematica. In pregatire sunt seara sutienelor, seara grasilor si altele", ne-a spus Razvan.

Muzicianul scolit la Hanovra si Conservatorul din Bremen (Germania), sectia pian solo, s-a vazut pus in situatia de a invata tainele arhitecturii si design-ului interior, pentru a-si pune in practica ideile in Club 16. "Mi-a luat aproape un an pentru a pune la punct localul. Am daramat atat de mult, ca mai faceam cateva cluburi. Dar acum arata asa cum mi-am dorit. Aparatura, luminile si mare parte din decoratiuni sunt aduse din Germania", ne-a marturisit pianistul afacerist.

INVESTITIE. Desi nu spera intr-un profit rapid, Razvan este un patron multumit, mai ales ca spatiul in care a deschis clubul, in cadrul unui complex comercial din cartierul Tiglina (centrul nou al Galatiului), este proprietatea sa. Acum are ce-i place si si-a dorit, chit ca investitia se ridica undeva la vreo 100.000 de euro. Si crede ca va fi o afacere buna, pentru ca poarta in nume cifra "16", numarul sau norocos. De la petrecerea de inaugurare a clubului nu au lipsit camarazii din Avantgarde, prietenii si colegii sai de breasla, printre care Bodo de la Proconsul si fetele de la Laguna, Nicoleta Luciu si Anca Florescu. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden