x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Aventuri - Class a vazut Portita

Aventuri - Class a vazut Portita

08 Sep 2004   •   00:00

Membrii trupei Class au cantat vara aceasta in Delta Dunarii, la Portita. Organizatorii concertului au fost reprezentantii unei firme de calculatoare, care si i-au dorit pe cei patru tineri la petrecerea lor.

CRISTIANA MITROI

VALURI. Anca Badiu a fost extrem de speriata de apa, cand, impreuna cu colegii ei de trupa, s-a urcat intr-o salupa si au pornit catre locul in care se desfasura cantarea lor. Desi stie sa inoate si spune ca nu are frica de apa, frumoasa solista a fost impresionata de valurile marii care pareau destul de amenintatoare. "Marea era agitata si valurile ei erau foarte inalte, acest lucru m-a speriat enorm, cu toate ca ne-am distrat si am ras incontinuu", ne-a spus Anca. De intamplari haioase au avut parte pe tot parcursul sejurului lor la Portita. Au mancat tot felul de preparate din peste, s-au plimbat cu salupa, au pescuit si si-au petrecut noptile pe un vaporas, unde au fost cazati.

PESCAR AMATOR. Mihaela, blonda trupei, si-a cumparat chiar si scule pentru pescuit, undite si lansete nou-noute, fiind foarte entuziasmata de felul in care aratau pestii din apele Deltei Dunarii. "A pescuit impreuna cu prietena lui Vladut, s-au distrat, au prins si pesti, spre surprinderea lor", a mai spus Anca. Cei patru componenti ai formatiei Class s-au simtit foarte bine, au fost incantati de atmosfera din Delta, de nisip si preparatele din peste. Membrii trupei Class nu au fost la fel de speriati de apa la Mangalia, unde scena Festivalului Callatis, o gabara, a fost ancorata chiar in portul turistic.

Curand, Class urmeaza sa filmeze un nou videoclip la piesa "Singura iubire", care nu este prezenta pe albumul recent lansat. "Special pentru acest clip s-a construit o masinarie care seamana cu o nava spatiala, aceasta fiind ideea regizorului Dragos Buliga, care a gandit scenariul - unul parca desprins dintr-un film SF", ne-a declarat Anca Badiu.

×
Subiecte în articol: antimonden