x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum arată acum Jessica Alves, bărbatul transformat în femeie. Tranziția de la păpușa Ken la păpușa Barbie

Cum arată acum Jessica Alves, bărbatul transformat în femeie. Tranziția de la păpușa Ken la păpușa Barbie

de Redacția Jurnalul    |    04 Feb 2024   •   19:40
Cum arată acum Jessica Alves, bărbatul transformat în femeie. Tranziția de la păpușa Ken la păpușa Barbie
Sursa foto: X

Jessica Alves este bărbatul care și-a dorit cu orice preț să fie o femeie. Apariția sa este una care amintește de păpușile barbie, mai degrabă, mai ales că în trecut Rodrigo, pe numele său real, a trecut prin mai multe operații care l-au ajutat să devină păpușa masculină Ken, în carne și oase.

Jessica Alves, fostul bărbat Ken a trecut prin mai multe transformări pentru a deveni femeie. După zeci de operații estetice, acesta a reușit să ajungă la forma feminină dorită. Jessica Alves are acum 37 de ani și se mândrește cu noua sa formă. Corpul său cu forme exagerate este opera medicilor esteticieni, care au acceptat să îl transforme pe bărbat așa cum și-a dorit.

În prezent, apare tot mai des în lumina reflectoarelor, un lucru pe care îl iubește, și are un motiv în plus să îmbrace ținute care să evidențieze banii investiți în trupul său.

Recent, Jessica Alves a bifat o apariție surprinzătoare la Piccadilly Circus din Londra, dezvăluindu-și ținuta lucrată la comandă pentru formele sale. Cunoscuta vedetă de reality show și prezentatoarea braziliano-britanică, Jessica Alves, a fost văzută atât la Madhu, cât și în faimoasa zonă Piccadilly Circus din Londra.

Jessica Alves s-a născut bărbat, dar în timp a ales să devină femeie. Când era mic povestește că cei de vârsta lui îl luau în râs pentru că avea câteva kilograme în plus, nasul mare și pieptul precum o fată, iar acest lucru l-a marcat pe viață. Ulterior, însă, a vrut să fie femeie.

Rodrigo, pe numele său real, și-a câștigat faima după ce a recunoscut că a suferit peste 76 de operații estetice ca să se transforme în idolul său, păpușa Ken.

Victimă a fenomenului de bullying, brazilianul și-a propus să transforme coșmarul din trecut într-un vis frumos al prezentului.

După aceste episoade care au lăsat o traumă adâncă în sufletul său, a urmat prima operație care dădea startul unei întregi serii de intervenții estetice. La câțiva ani distanță, el a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că vrea să fie femeie.

Jessica Alves susține că mulți bărbați i-au făcut propuneri după ce a trecut prin operația de schimbare de sex. În vârstă de 37 de ani, Alves s-a operat recent în Thailanda și nu a ezitat să publice rezultatele procedurii pe rețelele de socializare.

După mai mult proceduri de schimbare de sex, Jessica Alves a declarat că își caută o nouă iubire după ce a scos de pe rețeaua de socializare poza incendiară, scrie The Sun: ”Un bărbat mi-a oferit cincisprezece mii de lire sterline! Nu mi-aș vinde niciodată corpul, caut o nouă iubire, nu bani.”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Jessica Alves papusa barbie