x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt împlinește 60 de ani și arată mai tânăr ca niciodată

Brad Pitt împlinește 60 de ani și arată mai tânăr ca niciodată

de Anastasia Paul    |    08 Noi 2023   •   22:45
Brad Pitt împlinește 60 de ani și arată mai tânăr ca niciodată
Sursa foto: Hepta

Brad Pitt împlinește luna viitoare 60 de ani și arată mai tânăr ca niciodată.

Laureat al premiului Oscar, actorul schimbă prefixul  pe 18 decembrie și a făcut furori pe rețelele sociale, după ce a apărut în tricou alb cu buzunar, pantaloni bej, adidași albi, ochelari de soare în nunță albastră și un ceas sport argintiu. El a pozat cu casca în mână, și avea tenul proaspăt bronzat după o vacanță în Malibu, lângă o motocicletă BMW, de culoare neagră, în fața unui garaj gri., scrie dailymail.com.

Actorul a primit motocicleta cadou de la un director la Sony Pictures pentru performanța sa din filmul din 2022, Bullet Train, în care l-a jucat pe Joey King. 

Motocicleta este o R80 din 1985, construită în specificațiile clasice Bobber ale companiei Roughchild Motorcycles, similară cu cea livrată săptămâna trecută de companiei colegului său de la Hollywood, Ryan Reynolds. Rezervorul de benzină este finisat în vopsea negru lucios - negru mat, în două tonuri, cu dungi pictate manual. Suspensiile Ohlins vârf de gamă împodobesc partea din față și din spate, în timp ce designul ghidonului încorporează o accelerație internă și comutatoare ascunse. Motorul a fost reconstruit conform unei specificații TwinSpark de 1000 cmc, cu un volant ușor.

Roughchild spune că suspensiile și frânele moderne fac din noul mâner Bobber al lui Brad Pitt o bicicletă modernă, dar motorul cu carburator răcit cu aer într-un ton perfect îi conferă tot farmecul unei motociclete de epocă.

Acest lucru vine după vestea că Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, în vârstă de 32 de ani, au o relație solidă. Cei doi împlinesc un an de relație în această lună. 
​„Par foarte fericiți. Râd și glumesc cu toți cei din jurul lor. Își petrec aproape tot timpul liber împreună", a spus o persoană din anturajul lor care dorește să-și păstreze anonimatul. 

Cu toate acestea, actorul nu se grăbește să o prezinte  celor 6 copii ai săi. 

„Nu este din cauza faptului că nu o iubește pe Ines, ci doar că vrea să se asigure că această relație merge mai departe înainte de a face pasul major”, a adăugat sursa, care a precizat că nu le-a prezentat copiilor niciuna dintre iubitele sale anterioare. 

Au trecut 7 ani de când Brad Pitt s-a despărțit de Angelina Jolie, în 2016, cu care are 6 copii - Maddox, 22 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani și gemenii Vivienne și Knox, 15 ani. Artistul este foarte protector cu ei. Însă certurile și controversele dintre Brad și Angelina pentru custodia copiilor a ținut primele pagini ale presei de scandal. Totodată, fostul cuplu duc o bătălie juridică și pentru vinăria lor cu specific franțuzesc, Château Miraval.

Brad Pitt s-a întâlnit prima oară cu Ines de Ramon în noiembrie 2022, la un concert susținut de Bono la Los Angeles. El a prezentat-o atunci prietenilor săi, Cindy Crawford și Rande Gerber.

Și Ines de Ramon s-a despărțit de starul din The Vampire Diaries, în vârstă de 41 de ani, după trei ani de căsătorie, în septembrie 2022 și a cerut divorțul 5 luni mai târziu. 

„Brad a susținut-o cu adevărat pe Ines în timp ce trecea prin divorț pentru că înțelege cum poate fi”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Și Ines l-a susținut pe actor ,  în timp ce acesta a pornit într-o luptă juridică împotriva Angelinei Jolie pentru vinăria lor.

„Este cunoscut faptul că Brad se confruntă cu multe drame juridice, dar sentimentele lui Ines pentru el sunt puternice. Ei sunt foarte deschiși și sinceri atunci când vine vorba despre viața lor, fie că este vorba de vremuri bune sau rele”, a confirmat o persoană apropiată pentru Us Weekly.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹


×
Subiecte în articol: brad pitt angelina jolie Ines de Ramon