x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt, pus la zid de fiul său: „Nenorocit de clasă mondială”. Reacția unei persoane apropiate actorului

Brad Pitt, pus la zid de fiul său: „Nenorocit de clasă mondială”. Reacția unei persoane apropiate actorului

de Redacția Jurnalul    |    23 Noi 2023   •   21:15
Brad Pitt, pus la zid de fiul său: „Nenorocit de clasă mondială”. Reacția unei persoane apropiate actorului
Sursa foto: Hepta

Unul dintre copiii actorului Brad Pitt a spus despre el că este un „nenorocit de clasă mondială”, care i-a făcut pe cei mai mici dintre cei 6 copii „să tremure de frică”.

Actorul nu a avut nicio reacție după declarațiile lui Pax, fiul adoptat de Brad Pitt și Angelina Jolie. Însă o persoană apropiată spune că Brad Pitt consideră situația „frustrantă” și „depresivă”, iar declarațiile făcute de fiul lui nu sunt reale. 

„Este atât de neplăcut să observi cum oamenii încearcă să implice copiii în astfel de lucruri. Au fost 7 ani lungi și este neplăcut să vezi cum oamenii readuc în atenție probleme din trecut și nu se gândesc la impactul pe care îl au asupra întregii familii”, a spus persoana din anturajul artistului, potrivit  Page Six.

Sursa respectivă mai afirmă că actorul nu va vorbi public despre copiii săi și nici despre divorțul de Angelina Jolie și lungile lor bătălii în instanță. 

„Este frustrant să vezi cum Bitt este „creionat” ca fiind o persoană rea. E departe de adevăr. Își respectă fiecare copil și își rezervă dreptul de a păstra tăcerea cu privire la această situație”, a spus o persoană apropiată actorului pentru The Sun. 

„Este un cont pe care-l folosește pentru prieteni, în special pentru cei de la școală. Nu spune niciodată ceva despre părinții lui, ține pentru el, așa că asta a fost neobișnuit", a transmis o sursă citată de Daily Mail. 

„O Zi a Tatălui fericită acestui nenorocit de clasă mondială!! Demonstrezi din nou și din nou că ești o persoană teribilă, demnă de dispreț. Nu ai niciun pic de considerație sau empatie față de cei patru copii mici ai tăi, care tremură de frică atunci când sunt în prezența ta. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, pentru că ești incapabil să faci asta. Ai făcut un iad viața celor de lângă mine. Poți să-ți spui ție însuți și lumii întregi orice îți dorești, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Asa că La mulți ani de Ziua Tatălui, ființă umană îngrozitoare!"a scris Pax pe Instagram, într-o postare care se pare că a rămas secretă timp de 3 ani.  

Angelina Jolie l-a adoptat pe Pax dintr-un orfelinat din Vietnam, în 2007. Acesta avea atunci 3 ani și fusese părăsit la naștere de mama sa biologică, dependentă de heroină. Brad l-a adoptat în mod oficial un an mai târziu, scrie filmnow.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: brad pitt angelina jolie pax