x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt numește actrița preferată din toate timpurile: „Cea mai frumoasă femeie de pe ecran”. Despre cine este vorba?

Brad Pitt numește actrița preferată din toate timpurile: „Cea mai frumoasă femeie de pe ecran”. Despre cine este vorba?

03 Noi 2022   •   15:14
Brad Pitt numește actrița preferată din toate timpurile: „Cea mai frumoasă femeie de pe ecran”. Despre cine este vorba?
Sursa foto: Hepta

Brad Pitt și-a păstrat de zeci de ani statutul de cel mai emblematic star de la Hollywood. Unul dintre cei mai admirați barbați din lume, Pitt a încercat să se îndepărteze de eticheta de „sex simbol” și a oferit roluri memorabile în filme precum Fight Club și The Tree of Life, printre multe altele.

Potrivit faroutmagazine.co.uk, chiar dacă a fost asociat recent cu câteva proiecte mari, cum ar fi Bullet Train și Babylonul lui Damien Chazelle, actorul a lăsat să se înțeleagă că retragerea sa de pe ecran în perioada următoare este iminentă. Întrebat despre decizia sa de a se distanța de actorie, Pitt a dezvăluit că intenționează să se concentreze în schimb pe producerea de proiecte cinematografice.

De-a lungul carierei sale, Pitt a fost comparat cu alte simboluri de la Hollywood, precum James Dean, dar nu este foarte încântat de aceste comparații. Într-un interviu din 1996, starul, aflat atunci în plină ascensiune, a fost întrebat despre actorii săi preferați din industrie:

„Cunosc foarte puțini bărbați la care să mă raportez. De aceea, apreciez filmele mai vechi pentru că arată un om care își susține principiile. Ca [Robert] Redford. El a portretizat genul de bărbat care i-a făcut pe alți barbați să-și dorească să-i semene… și genul de bărbat pe care femeile și l-au dorit.”

În ceea ce privește colegele de breaslă, Brad Pitt a dat un răspuns cel puțin surprinzător. În viziunea sa, „cea mai frumoasă femeie de pe ecran” este Dianne Wiest, care a dovedit că este posibil să fii frumoasă fără a fi considerată drept „sex simbol” de către fani și critici.

„Când vezi o persoană, te concentrezi doar pe aspectul ei? Este doar o prima impresie. Apoi apare cineva care nu-ți atrage atenția imediat, dar îți vorbește și devine cel mai frumos lucru din lume.”

De aceea a admirat-o întotdeauna pe versatila Wiest, cunoscută pentru munca sa în capodopere precum Hannah and Her Sisters de Woody Allen. Pitt a adăugat: „Cei mai mari actori nu sunt ceea ce ai numi simboluri sexuale. Vă spun cine este actrița mea preferată: Dianne Wiest. Și nu ai numi-o simbol sexual. Dianne Wiest este, pentru mine, cea mai frumoasă femeie de pe ecran”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×