x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Burlacul” Andrei Andrei zboară cu parapanta în timpul unei întâlniri

“Burlacul” Andrei Andrei zboară cu parapanta în timpul unei întâlniri

28 Ian 2015   •   14:36
 “Burlacul” Andrei Andrei zboară cu parapanta în timpul unei întâlniri

Mâine, de la 20:30, adrenalina ia locul romantismului în show-ul “Burlacul” preț de o întâlnire. Andrei îi propune uneia dintre concurente să petreacă ceva timp împreună și zboare cu parapanta. Tânăra este foarte încântată de alegerea burlacului și chiar îi mărturisește că s-ar fi plictisit la o întâlnire clasică, romantică. “Mi s-au înmuiat picioarele când am văzut cum se dădeau ceilalți, dar până la urmă mi-a plăcut foarte mult și nu mai voiam să aterizez”, dezvăluie Andrei, în ciuda faptului că are frică de înălțime.

Tot în ediția de mâine a emisiunii de la Antena 1, alte trei tinere vor încerca să îl cucerească pe Andrei și să îi demonstreze că pot fi partenera ideală pentru el în timpul întâlnirilor la care “Burlacul” le invită. Dacă două dintre ele vor merge la bowling, cealaltă se va bucura de un cadru mai intim, la un centru SPA. Andrei recunoaște, de altfel, că a ales special un loc în care sunt îmbrăcați sumar pentru a elimina cât mai multe bariere dintre ei. Cine este cea care i-a atras atenția atât de mult, joi, de la 20:30, la “Burlacul”.

Deși este înconjurat numai de femei frumoase și dispuse să facă orice pentru a-l cuceri, Andrei îi face o mărturisire suprinzătoare Andreei Mantea. El crede că a greșit atunci când a ales cele 10 femei alături de care a plecat în Portugalia, pentru că se gândește des la una rămasă în țară.

Taberele în care se grupează concurentele devin din ce în ce mai evidente. Tinerele nu vor ezita să își arunce priviri înțepătoare, ba chiar să spună ce gândesc cu adevărat despre contracandidate. Într-un moment de sinceritate absolută, Ayda le va mărturisi tuturor părerea pe care o are despre fiecare în parte. “Ayda oferă spectacol gratuit și, din păcate, de proastă calitate”, declară o concurentă.


Finalul ediției aduce, pe lângă eliminarea unei concurente, și o răsturnare de situație, care îl surprinde pe Andrei și totodată îl dezamăgește. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind cea de-a treia ediție din acest sezon al show-ului “Burlacul”.

×