x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Calin Goia a cantat in fata socrilor

Calin Goia a cantat in fata socrilor

30 Oct 2004   •   00:00

Sala Polivalenta a fost zguduita, joi seara, de un cutremur de mare amplitudine, pe care l-au simtit 6.000 de persoane. Din fericire, responsabili pentru acest fenomen au fost baietii de la Voltaj, care au sustinut mega show-ul "Povestea Oricui".

ROXANA I. ANCUTA

MULTUMIRE. Voltaj saluta publicul venit in numar foarte mare la spectacolul "Povestea Oricui"
Zeci de boxe si de reflectoare, ecrane de proiectie, efecte pirotehnice si o sala arhiplina au fost rezultatul unui spectacol de 80.000 de euro. In deschiderea concertului a fost invitata, pentru 20 de minute, trupa Sistem. Printre vedetele care au venit la Sala Polivalenta s-au numarat Laura Stoica, un fan declarat Voltaj, Calin Geambasu, Misu Cernea si mezinul familiei, Bubu, Miki, insotita de iubitul ei, Razvan.

PAPA BUN. Asa cum a promis Calin, spectatorii au avut parte si de cateva surprize. Una dintre ele s-a numit Papa Jr. Solistul a cantat alaturi de Voltaj piesa "Asta-i viata", de altfel, programata pentru finalul concertului. Asteptarea si emotiile l-au facut, probabil, pe Papa sa fumeze tigara dupa tigara. Bebelusele carcotasilor au poposit si ele pe scena, timp de doua piese, suficient insa pentru a incinge si mai tare spiritele. Dupa ce au fost "imprumutate" de la sefii lor, Serban Huidu si Mihai Gainusa, Oana si Delia au dansat pentru Voltaj si pentru publicul sau. Chiar daca nu au avut o coregrafie anume, fiecare miscandu-se in voia sa, amandoua s-au bucurat de succes. Pana si Huidu a fost uimit de prestatia simpaticelor fete: "Ce faci, fataaa, la emisiune nu dai asa din fund cum ai dat aici!", i-a spus Serbanica Deliei, Bebelusa bruneta. Oricum, si ele au fost incantate de aceasta colaborare.

SOCRII. Abia dupa spectacol, Dana Nalbaru si-a facut aparitia in culise, pentru a fi alaturi de iubitul ei. Pentru Calin au ajuns, special de la Brasov, chiar si parintii Danei, sau, cum le-ar placea unora sa-i numeasca, viitorii socri ai lui Goia. Familia Nalbaru l-a ascultat cu multa placere pe viitorul ginere. Calin a avut de sustinut un examen destul de greu, mai ales ca nu a cantat doar pentru admiratori, ci si pentru socrii mici. Dupa aproape doua ore de muzica live, Goia a demonstrat ca este un profesionist.

CRIMINALA

Bebelusele Delia si Oana au aflat de aceasta colaborare cu Voltaj cu foarte putin timp inainte de concert, din presa. Printre altele Oana (Bebelusa blonda) ne-a declarat ca a primit un rol (de criminala) in musical-ul "Chicago", produs de o echipa de spanioli. Spectacolul va avea premiera in ianuarie, la Teatrul National, si una dintre vedete va fi Maia Morgenstern.
×
Subiecte în articol: antimonden