x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinți pentru a doua oară

Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinți pentru a doua oară

de Redacția Jurnalul    |    23 Mar 2024   •   22:40
Cameron Diaz și Benji Madden au devenit părinți pentru a doua oară
Sursa foto: Hepta

Cameron Diaz și Benji Madden au surprins fanii anunțând că li s-a născut recent cel de-al doilea copil, un fiu pe nume Cardinal. Diaz, 51 de ani, și rockerul Good Charlotte, 45 de ani, nu au dezvăluit anterior că așteptau un copil.

Cameron Diaz și Benji Madden au fost văzuți ultima dată împreună în ianuarie, bucurându-se de timp împreună pe pârtii din Aspen, Colorado, informează pagesix.com.

Vineri, perechea a postat o fotografie pe Instagram, dezvăluind numele bebelușului și exprimându-și bucuria. Au cerut confidențialitate pentru fiul lor și nu au postat nicio fotografie cu el, spunând că „e foarte drăguț”.

Perechea s-a căsătorit în 2015 și are o fetiță pe nume Raddix, născută prin mamă surogat în 2020. De asemenea, își protejează fiica de lumina reflectoarelor și nu distribuie fotografii cu ea online.

Se pare că Madden și-a dorit întotdeauna o familie numeroasă, iar Diaz a fost de acord după ce a experimentat bucuria maternității cu Raddix.

Actrița a vorbit despre satisfacțiile și provocările maternității. L-a lăudat pe Madden pentru că este un tată minunat și a descris cum se relaxează după ce își pune fiica la culcare. De asemenea, a mărturisit că fiica ei o provoacă uneori, dar o iubește enorm.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cameron diaz benji madden