x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Campanie umanitara - Andreea Marin zambeste pentru Asia

Campanie umanitara - Andreea Marin zambeste pentru Asia

09 Ian 2005   •   00:00

Dupa ce a strans fonduri pentru bolnavii de leucemie, Andreea Marin a mai initiat o campanie umanitara de-o amploare fara precedent, realizata in colaborare cu Televiziunea Romana.

NOROC. Andreea Marin a fost in Thailanda cu cateva luni inainte de cutremur
Vineri, 7 ianuarie, vedeta "Surprizelor" s-a aflat in calitate de invitata, la Jurnalul TVR de la ora 19:00. Andreea a facut apel catre toti romanii, pe care i-a indemnat sa faca donatii pentru a ajuta victimele cataclismului din Asia.
Sub motto-ul "Un tsunami pe care il putem opri", campania "Zambeste pentru Asia" aduna fonduri pentru oamenii ale caror vieti au fost distruse in urma dezastrului.

Iata ce spune Andreea Marin in proiectul sau: "Un colt de Rai pe pamant ti-a zambit si a asteptat cu bratele deschise sa-i fii oaspete: Thailanda. Televiziunea Romana a adus, de curand, in casa ta stralucirea unui taram de vis, prin documentarul realizat de Andreea Marin si Calin Vrabie - "Thailanda, Academia de Turism". Acum insa, Asia e inlacrimata. Nu-i intoarce spatele. Esti om, arata ca iti pasa! Pune umarul spre a reconstrui lumea in care traiesti! Asia ti-a zambit. Zambeste-i!".

Cumparand din magazinele Diverta si celelalte magazine de specialitate din tara acest documentar, disponibil in forma VSH sau DVD, contribuiti direct la constituirea acestor fonduri. Donatii se pot face in conturile UNICEF RO86CITI0000000120024019 pentru lei sau RO64CITI0000000120024027 pentru valuta, deschise la Citibank Bucuresti. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden