x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cantaretii au intrat in hibernare

Cantaretii au intrat in hibernare

07 Ian 2005   •   00:00

Pentru cantareti, lunile ianuarie si februarie reprezinta una dintre cele mai "slabe" perioade din an, din punct de vedere al evenimentelor muzicale. Dupa Sarbatorile de iarna, in care nu mai prididesc cu recitalurile, artistii fie isi iau concediu, fie muncesc la albume noi.

IN VACANTA. Oana de la K-pital s-a retras la munte
Trupa Hi-Q, una din cele mai solicitate formatii in ultima vreme, a decis ca a venit vremea pentru un concediu. Nicoleta, Mihai si Florin, impreuna cu DJ Star, vor petrece aproape o luna in America. "Nicoleta a mai fost in SUA, la sora ei, care locuieste acolo, dar noi nu le-am mai vizitat niciodata. Avem de gand sa ne odihnim, sa stam la soare, sa vizitam tot felul de obiective turistice. E prima noastra vacanta adevarata, de cand existam ca trupa", mai spune Florin. Cei patru vor sa viziteze, printre altele, Los Angeles si Las Vegas si sa profite de tot ce le poate oferi America.

EXOTIC. Miki, ex-K-pital, planuieste sa plece in Insulele Canare, in luna februarie, pentru o vacanta de 10 zile, alaturi de iubitul ei si impresarul ei, Razvan Constantinescu. Si-au pregatit cateva mii de euro pentru aceasta excursie. Actuala solista K-pital, Oana, este mai modesta. Dupa Sarbatori, ea a plecat la munte, cu un grup de prieteni. La fel a procedat si Marius din trupa Spin, care s-a izolat in creierul muntilor, fara telefon mobil si fara televizor. Trupa Directia 5 se afla in studio, unde inregistreaza ultimele piese pentru noul album, in timp ce fetele de la POPS s-au intors in Bucuresti dupa scurte concedii (petrecute separat), pentru ca incepe scoala. (Dana Ciobanu)

TURNEU
Issa si Cristina n-au vreme de vacanta. Dupa o perioada aglomerata, fetele de la Elegance, studente la Psihologie, respectiv Stiinte Economice, profita de cateva zile libere pentru a invata, fiindca le asteapta examenele din sesiunea de iarna. Dupa scoala, se intorc la munca: au de filmat un videoclip, de lansat un album nou si de sustinut un turneu de promovare, in perioada 20 ianuarie - 1 martie, in Moldova.

×
Subiecte în articol: antimonden