x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Capcana starurilor. Nico și Anca Țurcașiu au parte de o farsă de zile mari

Capcana starurilor. Nico și Anca Țurcașiu au parte de o farsă de zile mari

30 Ian 2015   •   13:07
Capcana starurilor. Nico și Anca Țurcașiu au parte de o farsă de zile mari

Mâine, de la 20:00, la Antena Stars, Nico e pusă într-o situație puțin spus inedită: i se propune o nouă metodă de fitness, care se bazează pe consumul de shaorma în timpul exercițiilor. Asta atrage însă după sine o notă de plată fabuloasă, pe care artista refuză să o plătească, așa că sunt chemate poliția și televiziunea. Adusă în pragul isteriei, Nico nici nu bănuiește că, de fapt, e cu un picior în Capcana starurilor.

Tot mâine seară, Anca Țurcașiu se dovedește a fi un dezastru în bucătărie. Sub pretextul că trebuie să filmeze o reclamă pentru cuțite, Anca intră încrezătoare într-o bucătărie unde imediat se stârnește haosul: mixerul o ia razna și împrăștie făină peste tot, cuțitele pe care trebuie să le promoveze nu taie deloc, iar tigaia pe care trebuie, de asemenea, să o laude, rămâne fără coadă.

Cum reacționează artista când află că a căzut în Capcana starurilor, telespectatorii Antena Stars vor afla urmărind ediția de mâine a emisiunii, când și Mihai Mitoșeru și Roxana Nemeș au parte de o farsă de zile mari.

×