x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Casatorie - "Da" prin telefonul mobil

Casatorie - "Da" prin telefonul mobil

05 Iul 2005   •   00:00
Casatorie - "Da" prin telefonul mobil

Un cuplu din India si-a schimbat juramintele prin intermediul mobilului, dupa ce mirele nu a putut ajunge la ceremonie din cauza inundatiilor.

Festivalul Cavalerilor din Kaltenberg

O trupa de actori pune in scena un turnir medieval, in timpul Festivalului Cavalerilor, organizat in localitatea Kaltenberg din sudul Germaniei. Jocurile "Kaltenberger Ritterspiele" sunt considerate a fi cel mai mare eveniment de acest gen din lume.

Napoleon studia engleza

Exilat pe Insula Sfanta Elena, Napoleon a inceput sa invete engleza, limba adversarilor sai, dovedeste o expozitie ce urmeaza a fi deschisa la Londra. Se pare ca motivul principal pentru care Napoleon studia limba engleza era curiozitatea de a sti ce scriu ziarele britanice despre el.

Indicatie - Sani plini cu droguri

Americancele care poarta proteze mamare sunt o tinta sigura pentru agentii de securitate din aeroporturi, carora le trezesc imediat interesul. Asta n-ar fi nimic, daca femeile n-ar fi obligate sa-si extraga sanul fals si sa-l inmaneze autoritatilor, spre expertiza. Pacientii cu proteze metalice sau cu pantofi ortopedici acuza aceeasi problema. Se pare ca infractorii aleg protezele cu silicon pentru a ascunde droguri, motiv pentru care persoanele care poseda astfel de proteze sunt sfatuite sa aiba mereu la-ndemana o scrisoare medicala, cu datele de contact ale medicului, pentru verificare.

Casatorie - "Da" prin telefonul mobil

Un cuplu din India si-a schimbat juramintele prin intermediul mobilului, dupa ce mirele nu a putut ajunge la ceremonie din cauza inundatiilor. "Da"-ul telefonic a fost luat in considerare de preot, care i-a declarat sot si sotie pe Ashifkhan Jahurkhan si aleasa inimii sale. Martorii ambelor parti au putut fi "conectati" la ceremonie pentru ca telefoanele celor doi miri au fost puse pe speaker.

Viteza - Ferrari, la Tribunal

Joerg Winterberg, un afacerist berlinez in varsta de 60 de ani, intenteaza proces firmei producatoare de automobile Ferrari. Marea suparare a proaspatului achizitor este aceea ca automobilul nu indeplineste specificatiile tehnice. Respectiv, masina atinge "numai" 281,575 km/h, desi prospectul prevede ca viteza maxima este de 299,274 km/h. Revoltat, Winterberg sustine ca ar fi putut sa achizitioneze o masina care sa atinga aceeasi viteza, dar cu mai putin de 200.000 de dolari, pretul platit pentru Ferrari. Dupa ce a consultat un expert care i-a confirmat faptul ca masina nu atinge viteza prevazuta, procesul Winterberg - Ferrari figureaza pe rol, la Tribunal.

Miami - Politia, pro stupefiante

Politia din Miami se confrunta cu o grava problema de imagine si chiar de intentie. Aceasta a apelat la o companie de publicitate pentru a lipi in statiile de autobuz anunturi cu mesaje impotriva uzului de droguri. Din nefericire insa, compania a omis sa foloseasca un semn de punctuatie esential, astfel ca mesajul pe care Politia s-a trezit ca-l transmite populatiei a fost acela de a spori consumul de stupefiante. Culmea este ca autoritatilor le-au trebuit cateva luni bune pana sa-si dea seama de grava eroare, avand in vedere ca anunturile au fost expuse toamna trecuta, iar procesul de inlocuire este si acum in curs.

Tempel 1 - NASA, data in judecata de un astrolog

Un astrolog rus da in judecata NASA pentru ca realizarea horoscopului ii este acum ingreunata din cauza distrugerii cometei Tempel 1. Marina Bai cere despagubiri de 300 milioane de dolari. "Echilibrul Universului a fost perturbat, astfel incat munca mea de astrolog si, implicit, realizarea horoscopului vor avea de suferit", si-a explicat decizia rusoaica.
×
Subiecte în articol: antimonden