x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cât costă noua casă în care vor locui Kim Kardashian şi Kanye West şi ce vecini celebri vor avea

Cât costă noua casă în care vor locui Kim Kardashian şi Kanye West şi ce vecini celebri vor avea

08 Ian 2013   •   13:45
Cât costă noua casă în care vor locui Kim Kardashian şi Kanye West şi ce vecini celebri vor avea
Sursa foto: HARRY HOW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West aşteaptă un copil şi chiar dacă nu s-a vorbit până acum de o nuntă, cuplul a cumpărat o nouă casă în Bel Air, Los Angeles, California, informează TMZ.

Casa a costat 11 milioane de dolari şi are 10.000 de metri pătraţi. Casa de vis va avea cinematograf, sală de gimnastică, salon de coafură, alee de bowling, teren de baschet, piscină de interior şi de curte şi probabil şi o creşă.

Printre vecinii pe care Kim Kardashian şi Kanye West îi vor avea în Bel Air se numără Jennifer Aniston, Chris Paul şi Joe Francis.

Kim Kardashian aşteaptă în 2013 primul ei copil. Kardashian şi Kanye West formează un cuplu de la începutul anului 2012.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Kim Kardashian Kanye West casa vecini copil