x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce spun astrele despre VIAŢA AMOROASĂ a lui Pepe în 2013. Va fi fericit alături de Raluca?

Ce spun astrele despre VIAŢA AMOROASĂ a lui Pepe în 2013. Va fi fericit alături de Raluca?

de CS    |    31 Dec 2012   •   15:03
Ce spun astrele despre VIAŢA AMOROASĂ a lui Pepe în 2013. Va fi fericit alături de Raluca?
Sursa foto: arta-digitala.ro

Invitata in emisiunea “Draga mea prietena”, de la KanalD, astrologul Mariana Cojocaru a analizat din punct de vedere astral viata amoroasa a lui Pepe, nascut in zodia racului. Astrele spun despre raci ca sunt cu adevarat impliniti sentimental si afectiv doar atunci cand au cel putin un copil, pe care il considera rodul iubirii lor.

“Daca in relatia de cuplu veche acest lucru nu s-a intamplat, Pepe s-a adaptat din mers.  Ca orice rac, el traieste prin copii, se coboara la mintea copiilor din casa. Oana a fost un copil… Relatia lui cu Oana a fost o relatie karmica, pentru ca Oana are karma negativa in rac. Este o relatie bolnavicioasa. Din punct de vedere mental, Oana nu se va putea rupe niciodata de aceasta iubire, mai ales ca duce povara propriilor greseli. Relatia lor ar fi devenit una de durata daca ar fi aparut un copil”, spune Mariana Cojocaru.

In 2012, Pepe a devenit tatic si s-a casatorit cu Raluca Pastrama, ceea ce se pare ca l-a facut foarte fericit.

“Pepe este foarte fericit acum. Are o evolutie profesionala exceptionala, are alaturi o femeie foarte frumoasa care este berbec, care e luptatoare, stie ce vrea, stie cum sa-si adune familia, stie cum sa imparta sarcinile…practic ea este liderul in relatie, chiar daca nu se simte. Asta nu inseamna ca Pepe poate sterge iubirile din trecut asa ca si cum nu nimic nu s-ar fi intamplat niciodata”, a completat astrologul.

×