x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cea mai vârstnică vedetă care apare pe coperta revistei Vogue are 85 de ani

Cea mai vârstnică vedetă care apare pe coperta revistei Vogue are 85 de ani

05 Mai 2020   •   11:48
Cea mai vârstnică vedetă care apare pe coperta revistei Vogue are 85 de ani

Cea mai vârstnică vedetă de pe coperta revistei Vogue este Judi Dench, care va apărea în ediția britanică din luna iunie. Actrița are 85 de ani și este laureată a premiului Oscar, relatează theguardian.com.

Judy Dench a fost forografiată înainte de impunerea restricțiilor de izolare cauzate de pandemia de coronavirus, însă interviul a fost luat mai târziu, starul vorbind despre experiența sa în această perioadă, petrecută în locuința din Surrey.

"Sunt sigură că mă simt ca toţi ceilalţi, astfel de vremuri fără precedent sunt destul de greu de înţeles. Un lucru bun este că i-a făcut pe oameni conştienţi de situaţia dificilă a altor persoane, care sunt complet singure. Dacă din aceasta rezultă multă bunătate, atunci va fi un câştig", a povestit artista.

Ea a devenit virală pe internet, în ultimul timp, ca urmare a unor înregistrări video publicate de familia sa, deși vedeta nu foloseşte reţelele sociale.

Fiica sa, Finty Williams, a publicat luna trecută, pe Twitter, o înregistrare video în care Dench purta o căciulă cu urechi și a transmis mesajul: "Continuaţi să râdeţi, e tot ce putem face". Înregistrarea video a avut 5,4 milioane de vizualizări.

La începutul acestei luni, Dench şi nepotul său, Sam Williams, au apărut într-un mesaj publicat pe TikTok, dansând pe melodia "Cheryl" a rapperului american Yung Gravy.

Actrița a mai apărut recitând o poezie în timp ce se spăla pe mâini, alături de comediantul Gyles Brandreth.

Pe coperta Vogue, Judy Dench apare într-o bluză roz din organza înflorată Dolce & Gabbana. În alte imagini ea poartă o tunică din mătase crem Armani Prive.

×
Subiecte în articol: judy dench vogue