x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cenusaresele din muzica usoara

Cenusaresele din muzica usoara

27 Oct 2004   •   00:00

Desi multi neaga acest lucru, aspectul fizic conteaza. Si inca foarte mult. Sunt promovate solistele care arata mai bine, in timp ce colegele lor de formatie raman tot timpul pe locul doi, ocupand rolul de Cenusareasa.

CATALINA IANCU

FAVORURI. Issa este mai Elegance decat Cristina, datorita iubitului ei, Costi Ionita
Anca Badiu de la Class si-a petrecut zece ani pe meleaguri straine, in Italia si in SUA. In Italia a facut o scoala de canto, a cantat cu o trupa numita "History" si a intrat in televiziune, la Canale 5, unde a inregistrat coloana sonora pentru cateva clipuri publicitare. A fost si backing vocal pentru cantareti italieni cunoscuti. Cu toate acestea, cealalta membra a trupei Class este rasfatata fanilor si a presei. Mihaela Cernea este mult mai solicitata pentru sedinte foto si interviuri. Iar Anca a fost o singura data personaj principal. Atunci cand s-a certat cu Nikita la emisiunea "Monica".

LUCIU, LUCIU. Trupa Elegance aproape ca inseamna doar Issa. Daca blonda si-a facut publicitate (involuntar, poate) pe spatele iubitului ei mult mai celebru, Costi Ionita, despre cealalta membra a trupei, Cristina Socolan, nu se stie prea mult. Este studenta la Facultatea de Stiinte Economice si studiaza, in paralel, Scoala Populara de Arta din Deva.

Desi iti ia ochii cu CV-ul in care scrie ca a absolvit Dreptul, Anca Florescu nu poate iesi din umbra… sanilor Nicoletei Luciu. Aceasta din urma ne-a dezvaluit ca Anca nu i-a reprosat niciodata nimic, dar ca sufera din aceasta cauza. Vedeta i-a dezvaluit colegei sale reteta succesului: jos hainele! A convins-o pe Anca sa se dezbrace la filmarile unui videoclip, ba mai mult decat atat, au mimat un show lesbi. Degeaba insa, caci lumea tot pe Luciu o vrea.

BLONDELE. Altfel sta treaba insa in trupa Blondy. Andreea Banica a mai trecut printr-o experienta asemanatoare inca de pe vremea cand activa in trupa Exotic. Actualele Sexxy, Claudia si Julia, s-au despartit de ea, fiindca Andreea era mai promovata decat ele. Asa ca au aruncat vina in carca impresarului, care, intamplator, era chiar prietenul blondinei. Povestea s-a repetat oarecum. Actuala ei colega, Cristina Rus, a inceput sa scoata capul din cutie si sa-si faca, la randul ei, publicitate. Totusi, Andreea a inhatat cele mai bune contracte, inclusiv cel de prezentatoare la Antena 1. Chiar daca cele doua au negat din rasputeri zvonul ca se vor desparti, apropiatii lor spun ca intre ele se da o lupta acerba pentru "suprematie".

In A.S.I.A., lidera grupului a fost considerata Irina, si asta deoarece este cea mai vorbareata din trupa. Si Sorana a luat-o pe urmele ei: n-o mai poti opri atunci cand stai de vorba cu ea. Dupa plecarea Ancai Neacsu, brunetele au ramas in top, in vreme ce blondele Anca si Alina au cam fost marginalizate.
×
Subiecte în articol: antimonden