x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine este PROFETUL care A PREZIS MOARTEA CUPLULUI CEAUȘESCU. Ce i-a răspuns Elena Ceaușescu

Cine este PROFETUL care A PREZIS MOARTEA CUPLULUI CEAUȘESCU. Ce i-a răspuns Elena Ceaușescu

27 Dec 2015   •   10:16
Cine este PROFETUL care A PREZIS MOARTEA CUPLULUI CEAUȘESCU. Ce i-a răspuns Elena Ceaușescu

Se spune că părintele Arsenie Boca - acela care săvârșea minuni și-n timpul vieții sale și a continuat să săvârșească minuni și după ce s-a stins - ar fi proorocit moartea soților Ceaușescu, avertizându-i de cumplitul lor destin, dar că Elena Ceaușescu n-ar fi vrut cu nici un chip să țină seama de cele ce i s-au transmis. Părintele Arsenie Boca ar fi spus că nu va trece o lună de zile de la moartea sa și cuplul prezidențial va muri în chip crâncen. Tot el ar fi scris în fresca de la biserica Drăgănescu (pe care a pictat-o) data propriei morți: 28 noiembrie 1989. Lucrurile s-au întamplat întocmai. Părintele a murit la data anunțată și în mai puțin de o lună au fost executați dictatorul și soția lui.

Dar și oameni simpli au beneficiat de viziunile monahului, care le-a deschis o fereastră către o întâmplare viitoare ce le putea schimba covârșitor destinul. Unii au ținut seama de viziunile lui, alții nu.

Citește articolul integral AICI și află care sunt  cele mai importante profeții ale părintelui Arsenie Boca, pictate în fresca de la biserica Drăgănescu.


Părintele Arsenie Boca a pictat vreme de 15 ani (1967-1982) scenele biblice și chipurile de sfinți. Și tot acolo, se zice, și-ar fi consemnat, cu pensula, în linii și culori, profețiile. Ridicată la 1870, pe malul lacului de acumulare de pe râul Argeș, în satul Drăgănescu din județul Giurgiu, Biserica profețiilor părintelui Arsenie Boca te întâmpină cu aura ei divină. Acolo, între zidurile ei, unul dintre cei mai prețuiți duhovnici români ai ultimului secol, dus astăzi în lumea celor drepți, părintele Arsenie Boca a pictat vreme de 15 ani (1967-1982) scenele biblice și chipurile de sfinți. Și tot acolo, se zice, și-ar fi consemnat, cu pensula, în linii și culori, profețiile.

Pentru acela care știe să găsească în desen și pilda biblică și cuvintele profetului contemporan nouă, frescele se deschid ca o carte a viitorului. O parte din acest „viitor”, observă cei care îi interpretează picturile, a devenit deja trecut. Unele dintre aceste profeții s-au întâmplat deja.
 
Citeste pe ANTENA SARELOR mai mult despre profețiile tulburătoare ale lui ARSENIE BOCA

×