x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine mai deschide jurnalul de ştiri? Monica Columbeanu, desigur!

Cine mai deschide jurnalul de ştiri? Monica Columbeanu, desigur!

03 Sep 2009   •   00:00

Lascăr Catargiu, de patru ori prim-ministru al României, n-avea de un' să ştie faptul că va deveni extrem de popular la vremurile secolului XXI, că va fi menţionat chiar în deschiderea unora dintre buletinele de ştiri ale viitorimi naţiei sale...

Cam consevator de felul său, dac-ar fi putut, s-ar fi împotrivit cu decenţă alăturării sale de mult mai liberala Monica Columbeanu, parte a prezentului. Cum n-a prea fost cale de întors, a trebuit să gireze procesul verbal consemnat la momentul la care radarul poliţiei zicea despre maşina Monicăi că se deplasa c-o viteză de 117km/h, tocmai pe strada ce-i onorează memoria purtându-i numele.

Cum Monica n-a putut justifica comportamentul vitezoman decât prin faptul că teama de-a nu fi călcată de vreun şofer nebun care forţează culoarea roşie a semaforului îi apasă piciorul drept, lung e adevărat, pe pedala de acceleraţie, ea a rămas fără carnetul de conducere.

Spre o revitalizare a cunoştiinţelor noastre despre trecutul neamului, îndraznim să facem un apel tuturor sexy-brăilencelor, fetelor de la pagina cinci, ogicilor şi tuturor celor ce subscriu statutului vedetismului din patria noastră, să se încumete să lege evenimentele mirobolantei lor vieţi de câte o pagina de istorie. E o cauză buna!

×
Subiecte în articol: antimonden permis viteza radar