x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ciobanu, pazit de politistii thailandezi

Ciobanu, pazit de politistii thailandezi

11 Ian 2005   •   00:00

Daniel Ciobanu, cel mai bun model masculin in 2004, premiat la Pantene Beauty Awards si la Bucharest Fashion Week, a confirmat premiile obtinute si in ultimele luni ale anului care tocmai s-a incheiat.

Tanarul manechin s-a aflat timp de trei luni in Asia, mai precis in Singapore, Bali si Hong Kong. Ciobanu a facut ravagii si in Thailanda, numarandu-se printre putinii europeni care au reusit sa apara intr-un editorial de moda, intr-una dintre cele mai in voga reviste thailandeze.

THE BEAUTY. 2004 a fost pentru el plin de succese: prezentari de moda in peisaje exotice pentru Roberto Cavalli, Armani, Dolce&Gabana, CK si Hugo Boss, reclame pentru Diabolo Lamborgini. Recent, Daniel a realizat o sedinta foto pentru revista Nuyou, una dintre cele mai populare din Asia. Pentru prima data in cariera, Ciobanu a fost pazit mai ceva ca un presedinte de stat. Cinci politisti thailandezi au stat cu ochii pe ceasul Piaget, din aur alb incrustat cu diamante in valoare de un milion de euro, pe care Daniel l-a purtat in timpul sedintei foto. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden