x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "CNA nu a «interzis» «E foame de bani»"

"CNA nu a «interzis» «E foame de bani»"

25 Ian 2005   •   00:00

In virtutea dreptului la replica, Consiliul National al Audiovizualului doreste sa faca urmatoarele precizari in legatura cu unele afirmatii cuprinse in articolul "Puya cere bani CNA-ului", publicat in ziarul Jurnalul National din 25 ianuarie 2005:

CNA nu a "interzis" nici o forma a piesei "E foame de bani" a formatiei La Familia, ci a solicitat ca difuzarea acesteia sa respecte prevederile Deciziei CNA privind protectia copiilor in serviciile de programe. Mai exact, CNA a cerut ca piesa in cauza sa fie difuzata in intervalul orar corespunzator continutului, conform criteriilor din decizia amintita - in speta, dupa ora 22:00. Precizam ca solicitarea a avut in vedere textul piesei, si nu videoclipul, care nici nu a fost vizionat de membrii CNA. Mentionam ca discutia pe aceasta tema a avut loc in urma sesizarilor primite din partea unor radioascultatori.

Prin urmare, sugestia ca formatia in cauza ar fi fost prejudiciata din cauza unei presupuse interdictii impuse de CNA este lipsita de temei.

×
Subiecte în articol: antimonden