x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Coke live - Pussycat Dolls şi Macy Gray, la 22 iunie

Coke live - Pussycat Dolls şi Macy Gray, la 22 iunie

de Alex Revenco    |    16 Mai 2007   •   00:00
Coke live - Pussycat Dolls şi Macy Gray, la 22 iunie
Sursa foto: Bruno Vincent/

Festivalul Coke Live, organizat in zilele de 23 şi 24 iunie de compania Events, va avea in deschidere două concerte extraordinare susţinute de două nume de top din Statele Unite.

La 22 iunie, pe Insula Lacul Morii vor evolua cele şase graţii de la The Pussycat Dolls şi formidabila solistă soul Macy Gray, iar in deschiderea celor două recitaluri va fi trupa Simplu. Biletele pentru Coke Live se găsesc pe www.ticketpoint.ro şi in reţeaua de magazine Diverta din Bucureşti şi din ţară, iar preţurile variază in funcţie de categorie: un bilet de week-end, care oferă acces in zilele de 23 şi 24 iunie, costă 134 RON.

228 RON PENTRU TREI ZILE. Camparea este asigurată la preţul de 35 RON/cort pentru intreg week-end-ul numai impreună cu biletele de week-end (de 134 RON). Pentru concertele din data de 22 iunie (din deschiderea festivalului), biletele vor costa 94 RON. Acestea vor putea fi achiziţionate de pe www.ticketpoint.ro, incepănd cu 16 mai 2007, iar din magazinele Diverta incepănd din 21 mai 2007. In aceleaşi zile se vor pune in vănzare şi biletele care permit accesul pentru fiecare zi a festivalului (23 & 24 iunie) la preţul de 84 RON/zi. După cum se ştie, la Coke Live vor cănta The Cult, The Prodigy, Incubus, The Rasmus şi mulţi alţii.


Ultimele bilete

Incepănd de ieri, biletele la concertul George Michael mai pot fi cumpărate doar din magazinele Diverta din Bucureşti şi de pe www.bileteonline.ro, anunţă Modus Production. Organizatorii au hotărăt retragerea biletelor din ţară, intrucăt "cererea de bilete in Capitală este in acest moment mult mai mare decăt numărul de bilete rămase in vănzare". Organizatorii consideră că "cele două săptămăni care au rămas pănă la concert nu ar fi suficiente pentru a retrage treptat biletele din provincie in urma comenzilor primite din Capitală. Din acest motiv au decis să centralizeze toate biletele in Bucureşti". Cei din ţară care din diverse motive nu şi-au achiziţionat pănă acum bilete la concert o mai pot face din magazinele Diverta din Bucureşti sau prin sistemul de cumpărare online, unde există şi opţiunea de livrare prin curier rapid.

×
Subiecte în articol: antimonden iunie biletele