x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Concert - Seling a strans 60 de oameni

Concert - Seling a strans 60 de oameni

09 Oct 2004   •   00:00

Joi seara in club Escape seria concertelor live a continuat cu Paula Seling si grupul ei de acompaniament The 7-Th Heaven.

Cu toate ca nu a fost nici un meci de fotbal care s-o concureze, publicul nu s-a inghesuit sa vina la primul si, probabil, ultimul concert al Paulei sustinut in fata bucurestenilor in acest an. Fanii sai nu s-au catadicsit sa vina sa-si ia ramas bun de la ardeleanca. Se pare ca, in acest moment, popularitatea Paulei Seling in Romania e intr-o continua… descrestere.

TURNEU. Desi s-a anuntat cu surle si trambite ca este ultimul recital al solistei in Capitala, doar 60 de admiratori au "calcat" clubul.

Concertul a tinut aproximativ doua ore, timp in care Paula a cantat piese din repertoriul propriu, unele chiar in prima auditie, precum si prelucrari ale unor piese celebre: "Summertime", "Mercedes Benz" sau "Proud Mary". Potrivit ultimelor informatii, dupa turneul european sustinut de cantareata in acesta vara, se pare ca ea a primit o oferta din Franta pentru a semna un contract, ceea ce i-ar oferi posibilitatea consacrarii internationale. In Romania a demonstrat ceea ce poate. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden