x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Concurentă X Factor către Dan Bittman: “M-aţi trădat. Degeaba v-am cântat în poală la Iaşi”

Concurentă X Factor către Dan Bittman: “M-aţi trădat. Degeaba v-am cântat în poală la Iaşi”

de CS    |    17 Dec 2012   •   15:38
Concurentă X Factor către Dan Bittman: “M-aţi trădat. Degeaba v-am cântat în poală la Iaşi”
Sursa foto: X Factor

Cel de-al doilea sezon al celui mai spectaculos show de televiziune, X Factor, se apropie de deznodământ. Pe 23 decembrie, de la ora 20:30, România își va alege starul numai la Antena 1.

Aseară emoțiile au atins cote înalte atât în rândul concurenților dar și în cel al juraților. După un spectacol de senzație publicul a decis: Dragoș Udilă părăsește concursul. Eliminarea vine și pe fondul tensiunilor acumulate de Dragoș în casa X Factor.

La duel au intrat Natalia Selegean și trupa RED iar Dan Bittman a fost cel care a decis: “Cântă toate foarte bine. Îmi este foarte greu. E dificil să fac o departajare. Pot un singur lucru să spun, în seara asta mai convingătoare mi s-a părut Natalia Selegean”.

Astfel Delia Matache a rămas fără nici un concurent iar moldovencele din trupa RED au plecat acasă supărate pe Dan Bittman. Concurentele nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea imediat după ce au aflat decizia.

Mai în glumă, mai în serios, una din membrele formație RED către Dan Bittman: “M-ați trădat domnule Bittman. Degeaba v-am cântat în poală la Iași”.

Așadar, Tudor Turcu, Ioana Anuța și Natalia Selegean au rămas în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

×
Subiecte în articol: x factor Dan Bittman concurenta semifinala