x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Coronite - Cele mai "bune" romance

Coronite - Cele mai "bune" romance

de Catalina Iancu    |    16 Dec 2006   •   00:00
Coronite - Cele mai "bune" romance

u fost nominalizate "Femeile de succes" din 2006. Palatul Parlamentului va gazdui la 19 decembrie, incepand cu ora 19:30, cea de-a treia editie a "Femeilor de succes". Vor fi premiate personalitati feminine din diverse domenii pentru anul 2006.

Au fost nominalizate "Femeile de succes" din 2006. Palatul Parlamentului va gazdui la 19 decembrie, incepand cu ora 19:30, cea de-a treia editie a "Femeilor de succes". Vor fi premiate personalitati feminine din diverse domenii pentru anul 2006.

Evenimentul va fi organizat de Cosmopolitan Models si You and Me, iar gazdele serii vor fi Mihaela Serban si Cristian Topescu. Pentru "Cea mai buna imagine feminina a Romaniei in lume" concureaza: Maia Morgenstern, Angela Gheorghiu, Nadia Comaneci si Elisabeta Lipa. Organizatorii au incurcat probabil borcanele, caci Elena Basescu nu apare la "Sectiunea moda" asa cum v-ati fi asteptat, ci la categoria "Cea mai activa femeie in politica", alaturi de Sulfina Barbu sau Daniela Popa!

CELE MAI CELE. Daca evenimentul se numeste "Femeile de succes ale anului", nu intelegem de ce categoriile, majoritatea, desemneaza "Cele mai bune femei". O fi ca-n bancul acela cu preotul care raspunde la salutul unei femei, unei adolescente si unei batrane: femeii ii spune: "Buna", adolescentei: "Buuuuuna", iar babutei: "Fii binecuvantata, mamaie!". Bineinteles, din categoria celor mai bune prezentatoare tv nu puteau lipsi Andreea Marin, Mihaela Radulescu si Andreea Raicu. Pentru "Cea mai buna realizatoare de emisiuni feminine" se intrec: Mihaela Tatu, Mihaela Serban si Corina Danila. "Cea mai buna prezentatoare de stiri" sunt opt: Andreea Esca, Gabi Vranceanu Firea, Cristina Topescu, Adriana Muraru, Catalina Mihaescu, Nicoleta Cone, Melania Medeleanu si Alessandra Stoicescu.

Dintre acestea se va alege una si buna. "Cea mai buna actrita a anului" "este"… de doua feluri: generatia consacrata - la care au fost nominalizate Oana Pellea, Tora Vasilescu, Rodica Popescu Bitanescu si Valeria Seciu - si generatia tanara - Dorotea Petre, Daniela Nane, Monica Barladeanu si Alexandra Dinu. La "Cea mai populara vedeta feminina", cu siguranta va castiga Irina Loghin! Cele mai "La moda" creatoare sunt: Nausica Mircea, Irina Schrotter, Liza Panait si Ingrid Vlasov. Iar la Categoria Muzica (generatia tanara), la "Cea mai buna" concureaza Ana Lesko, Andra si Andreea Banica. Intr-adevar, mai "bune" sunt Lesko si Banica, dar mai talentata este, totusi, Andra!
Excelente
Iata si care sunt cele mai distinse personalitati feminine: "Simbol feminin pentru caritate": Andreea Marin. "Cea mai mare actrita de talie mondiala a Romaniei": Maia Morgenstern. "Record feminin la nivel mondial in sport": Elisabeta Lipa, Iolanda Balas. "Generatia de aur in muzica" aduce in atentie doua voci consacrate, inimitabile si incomparabile, dragi tuturor romanilor - "Premiul pentru cea mai frumoasa revenire" - Corina Chiriac si "Premiul pentru intreaga activitate" - Margareta Paslaru. "Premiul pentru cea mai buna soprana": Felicia Filip. "Generatie de aur in teatru - Premiul pentru intreaga activitate": Tamara Buciuceanu. "Generatia de aur in moda": Doina Levintza si "Excelenta pentru asistenta sociala": Marilena Butu.

×
Subiecte în articol: antimonden