x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 13 august 2004

Cu vedere la plaja - 13 august 2004

13 Aug 2004   •   00:00

Jurnal de Litoral

Pe Litoral mi s-au intamplat si lucruri penibile, demne de Camera Ascunsa. De pilda, am intrat in alerta, caci nu reuseam sa localizez Spitalul de Urgenta. Cand nu mai stii pe ce poteca sa o iei, normal, te opresti si cauti o fata inteligenta care sa te indrume. A, am gasit-o! Formulez intrebarea standard si astept. Astept si iar astept. Omul nu zicea nimic, doar se uita lung in ochii mei. A dat din maini si atat. Dumnezeule, era surdo-mut! Asta e, se mai intampla. Mai fac cativa pasi si abordez o cucoana. Iar am luat plasa, caci a zis ceva in ruseste. O iau la pas prin Satul de Vacanta si, de la distanta, mi s-a parut ca vad o cunostinta. Ma apropii de ea entuziasmata: "Ce faci, Izabela?". Oooops, nu era fosta mea amica, asa ca, dupa ce mi-a aruncat o privire rautacioasa, a facut pasi. Scap si de faza asta si ajung la Costinesti, la Vilele Vox Maris. Ma insotea Miruna, colega mea. Sa fi fost miezul noptii. Cum dadeam noi asa din gura pe aleea pustie, ne taie calea o… fantoma. Am crezut ca lesinam. Era de fapt un actor care jucase la restaurant intr-o sceneta macabra. S-a scuzat, a zis ca a uitat sa se schimbe. Ne-am asezat pe iarba si am ras isteric. Mare ti-e gradina, Doamne!

Vedete de la mare

Loredana Groza Boncea si-a organizat foarte bine agenda pentru aceasta vara. Astfel, a avut timp sa vina in vacanta la mare, alaturi de fiica sa, Elena, si sa pregateasca un nou album, pentru ca din toamna sa inceapa o emisiune de divertisment la Acasa TV. Ca tot veni vorba de cariera muzicala, Loredana revine la mare in aceste zile, pentru a-si lansa cel mai recent material discografic, "Zig-zagga extravaganza". La 15 august, ora 16:00, fanii din Costinesti au parte de o prima intalnire cu diva "inamorata" la Disco Vox Maris, iar cei din Mamaia o pot asculta, in aceeasi zi, de la ora 21:00, pe plaja "Sun of a beach".

Patru intrebari pentru Gabriela Cristea

Vedeta Playboy care iubeste delfinii

  • Ce te-ar retine sa nu faci plaja topleess?

    Nu ma retine absolut nimic, pentru ca eu fac plaja topleess. In general, ma ascund in locuri mai nepopulate, ca sa scap de toate privirile indiscrete. Anul asta, m-am bronzat la munte, pe o proprietate privata si a fost mai mult decat OK. Am hotarat ca este mai bine sa fug de plajele din Romania, care sunt pline de fotografi care nu se lasa pana nu te surprind in tot felul de ipostaze.

  • Cu ce poti compara o baie, pe inserat, in mare?

    Depinde de situatie si de stare. Daca ar fi sa generalizez, asa ceva este doar o baie in mare, pe inserat. Nu cred ca este deloc confortabil si te mai alegi si cu o raceala, daca afara este frig. Plus ca mie nu prea-mi place intunericul… Cateodata, recunosc, scopul scuza mijloacele si nici nu te face sa te gandesti mai departe. Nu cred ca o baie in mare, pe inserat, se poate compara cu ceva.

  • Ce visezi sa ti se intample la mare si nu s-a intamplat pana acum?

    Vreau neaparat sa vad delfini care inoata. Am auzit ca anul asta au venit aproape de mal, la 2 Mai, si lumea care a asistat a avut parte de un spectacol incredibil. Se pare ca a fost ceva deosebit, cum rareori se poate intampla. Inca nu am vazut asa ceva si cred ca este extrem de frumos. Poate ca, intr-o zi, voi putea si eu sa ma numar printe cei care pot spune ca au vazut delfini, in mare.

  • Cum ai reusit sa scapi de inhibitii atunci cand ai pozat pentru Playboy?

    Adevarul este ca totul depinde de echipa pe care o ai in spate si de starea pe care ti-o transmit persoanele respective. Eu am avut o echipa de prieteni, care m-au facut sa ma simt bine si sigura pe mine. Cred ca s-a vazut lucrul acesta si in fotografii. Este important sa lucrezi cu oameni capabili. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden