x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 16 august 2004

Cu vedere la plaja - 16 august 2004

16 Aug 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  16 august 2004

Jurnal de Litoral

De ce fluiera un salvamar aflat la tarm de-i sare fluierul din gura? Sa avertizeze vreun turist care a trecut de geamandura? Dar uitandu-ma in larg, am constatat ca nimeni nu era in valuri.

Abia dupa o cercetare mai atenta a orizontului am vazut la cativa metri dincolo de geamandura alti doi salvamari, care se plimbau cu barca. Cu greu, acestia s-au prins ca ei erau cei avertizati. Au venit la mal. Curioasa, am tras cu urechea.

Ei bine, omul nostru, care fluiera de mama focului, voia sa atraga atentia colegilor dintr-un singur motiv: se plictisise la mal si isi dorea sa iasa pe mare. Daca tot am vorbit de salvamari, stiti ce fac acestia in foisor cand se plictisesc? Se muncesc cu integramele. Nu, nu este un banc. Nu trebuie sa radeti! Chiar asta fac unii salvamari, plictisiti, probabil, sa-i urmareasca pe turistii cu spirit de aventura. Asa ca, daca aveti de gand sa va aventurati dincolo de geamandura, asigurati-va mai intai ca nu o faceti cand acestia se plimba cu barca sau cand dezleaga cuvinte incrucisate. Pentru ca, evident, salvamarul care ar trebui sa va salveze va avea cu totul altceva de facut!

Vedete de la mare

Indragita actrita Stela Popescu spune ca nu mai vrea sa mearga la toate spectacolele ad-hoc de la mare. "Eu sunt mai "cruda" pe Litoral. Am revenit din Australia abia acum doua saptamani. Stau la casa mea din 2 Mai si particip mai rar la astfel de evenimente. Merg doar la cele mari, pentru ca, la reprezentatiile scoase pe banda rulanta, salile sunt cam goale. Nu-mi plac chestiile improvizate si, in plus, rezist mai greu sa urc pe scena dupa ora 20:00", marturiseste actrita. In schimb, Stela Popescu este foarte incantata de un lucru: tot mai multi prieteni din strainatate care vin la casuta ei de la malul marii spun ca Litoralul romanesc s-a schimbat in bine fata de anii trecuti. Poate pentru ei, ca romanii tot nemultumiti sunt.

×
Subiecte în articol: antimonden